fbpx

1rst TIRANATHLON 2021: Race Recap

Η αλήθεια είναι ότι το άκουσμα της είδησης για το “1TIRANATHLON”, ξαφνιαστήκαμε, όχι γιατί ο αγώνας ήταν στην γειτονική χώρα, αλλά γιατί ο χρονικός ορίζοντας ήταν αρκετά ως ασφυκτικά περιορισμένος: κάτι λιγότερο από μήνας, μέχρι την επίσημη ημερομηνία διεξαγωγής του, στα πλαίσια των εγκαινίων του Ελληνικού Πάρκου, στην λίμνη Farka (εγκαίνια που τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Κώστας Μπακογιάννης). Μέσα στο χρονικό διάστημα που υπολείπονταν, έπρεπε να ολοκληρωθεί η κατασκευή του “HELEN PARKU” και φυσικά να δρομολογηθούν όλα όσα έπρεπε (και πιστέψτε με αυτά ήταν πολλά .. μα πάρα πολλά, όχι όμως και ακατόρθωτα) για να λάβουν εκκίνηση, οι αθλητές το πρωί της Κυριακής 20 Ιουνίου 2021. 

Η προσπάθεια αυτή είχε την επίσημη υποστήριξη της Ελληνικής Πρεσβείας στα Τίρανα. Αυτό έδινε από μόνο του μια αισιοδοξία και μια δυναμική. Όμως δεν είναι από μόνο του αρκετό. Την διαφορά σε αυτές τις περιπτώσεις, την κάνουν οι άνθρωποι και όχι οι θεσμοί. Οι άνθρωποι είναι αυτοί που βάζουν την προστιθέμενη αξία, έχοντας πάντα την κατάλληλη θεσμική υποστήριξη. Στην περίπτωση του “TIRANATHLON” δεν θα ακούσετε για Ελληνικό φιλότιμο, ούτε για Ελληνική ψυχή, ούτε για Ελληνική υπέρβαση. Θα ακούσετε για ανθρώπους τεχνοκράτες, που δουλεύουν με πλάνο δράσης (action plan), επιμερισμό ευθυνών και φυσικά όταν δεν γνωρίζουν κάτι, τότε κάνουν το πιο απλό και τίμιο που θα μπορούσαν να κάνουν σε αυτές τις περιπτώσεις: Αναζητούν την αρωγή και υποστήριξη στους ειδικούς, ή αν θέλετε αλλιώς, σε τεχνοκράτες. Και ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις ή τις συμβουλές τους. 

Ίσως περνά από το μυαλό του καθενός, ότι εφόσον υπάρχει η υποστήριξη μιας Πρεσβείας τα πράγματα είναι ακόμη πιο απλά και ακόμη περισσότερο, ένας τέτοιος θεσμός, έχει την οικονομική ευχέρεια και δύναμη να πετύχει τα πάντα. Έχοντας ζήσει την προσπάθεια σχεδόν “εν την γέννησή της”, σας διαβεβαιώ ότι δεν σπαταλήθηκε ούτε ένα ευρώ άσκοπα. Όλα έγιναν με απόλυτη σύνεση και μετριοπάθεια, σε μια χώρα (Αλβανία) που η υπερβολή ίσως να είναι στοιχείο των καιρών, αλλά όχι όμως στην περίπτωση μας. Και ευκαιρίας δοθείσης να αναφέρω ότι τα Τίρανα ως πόλη, μας αιφνιδίασε ευχάριστα όλους όσους την επισκεφτήκαμε: Τρομερή ανοικοδόμηση και ανάπτυξη (στην κυριολεξία οικοδομικός οργασμός), έντονο το στοιχείο της νεολαίας στην πόλη (αλήθεια πιστεύεις ότι η Ελλάδα πλέον είναι χώρα που φιλοξενεί ηλικιωμένους, με όλο τον σεβασμό στην 3η ηλικία).  

Ξανά, στα περί του αγώνα: Πως θα σας ακούγονταν, όταν ένας απίθανος τύπος, που ακούει στο όνομα Κωνσταντίνος Καραμουσαλής, διπλωμάτης στο επάγγελμα, σας τηλεφωνεί τελευταίες ημέρες του Μαΐου και για να σας εξηγεί το project που έχει στο μυαλό του: Αγώνας Τριάθλου για τις 20 Ιουνίου, χωρίς να υπάρχει ιστοσελίδα (…), χωρίς social media (…), χωρίς να είναι ακόμη 100% έτοιμη η “αγωνιστική πίστα” και άλλα πολλά ακόμη, χρονικά να υπολείπονται.. Τι σε κάνει να τον πιστέψεις και να συνεργαστείς μαζί του, ως media partner ; Το γεγονός ότι :

  • ο ίδιος ήταν Δεκαθλητής στο παρελθόν και είχε σαφή αγωνιστική και οργανωτική εμπειρία, γνώση και προσανατολισμό
  •  είναι τεχνοκράτης εκ φύσεως  (πέρα από μέλος στο Διπλωματικό Σώμα) και το γεγονός ότι “ακούει”(σπανίζει πλέον στις μέρες μας, μοιάζοντας να είναι “αρετή” όταν συμβαίνει) και εμπιστεύεται με την σειρά του τεχνοκράτες στον χώρο τους (έχοντας πάρει συστάσεις και προφανώς έχοντας τους αξιολογήσει) και αποφασίζει να πορευτεί μαζί τους, ακολουθώντας πιστά το χρονοδιάγραμμα που από κοινού συμφωνείται
  • Η πρόκληση που σου βάζει στο τραπέζι των συζητήσεων και έχει να κάνει μια οργανωμένη προσπάθεια για να “συστηθεί” (για να χρησιμοποιήσω και μια έκφραση του Λεωνίδα Αθανασόπουλου της Chronolog, χρονομέτρη του αγώνα) πιο οργανωμένα (θα έλεγα από την αρχή), το άθλημα του Τριάθλου στην γείτονα χώρα (αγώνες γίνονταν και πιο πριν αλλά με περιορισμένη δυναμική)
  • Η δίψα του να γίνει γνωστός ο αγώνας στην Ελλάδα και στο Ελληνικό Τριαθλητικό κοινό και γιατί όχι, το βάθρο σε άνδρες και γυναίκες να έχει όσο το δυνατόν γίνεται περισσότερο γαλανόλευκο χρώμα.

Η Εμπειρία του αγώνα.

Έχοντας ταξιδέψει σε αρκετούς αγώνες τριάθλου στο εξωτερικό, συμμετέχοντας είτε ως αθλούμενος, είτε ως media/press για την κάλυψη ενός event, ο αγώνας είχε αύρα από διεθνή αγώνα: λίγο το τοπίο που θύμιζε λίμνη σε ορεινό Αλπικό τοπίο Αυστρίας ή Ελβετίας, λίγο το ότι η επικοινωνία μεταξύ οργανωτών και συνεργείων που διαμόρφωναν τον υπόλοιπο χώρο πέριξ του πάρκου για τις ανάγκες του αγώνα και γίνονταν σε περισσότερες από μια γλώσσες. Ακόμη γιατί το set up του χώρου, με το “magic red carpet” (περί τα 200μ) που οδηγούσε την έξοδο από την πεντακάθαρη Lake Farka (3 μετρήσεις σε γερμανικά εργαστήρια, χαρακτήρισαν “πόσιμη” την ποιότητα του νερού) μέχρι την έξοδο από το Τ1/Τ2. Η πληθώρα όσον αφορά την παρουσία των χορηγών (εδώ η Ελληνική Πρεσβεία αξιοποίησε όλο το κύρος και την δυναμική της), οι εθελοντές που έφτασαν τους 150 (έναντι 100 που ήταν στο αρχικό πλάνο), η παρουσία διασωστών όχι μόνο με paddles εντός του υγρού στίβου αλλά και εκτός νερού, για τις πρώτες βοήθειες. Δύο ασθενοφόρα παρακαλώ στο χώρο του αγώνα, Γιατρός για τις πρώτες βοήθειες, πρόβλεψη ακόμη και για την ευταξία στον χώρο του parking των αυτοκινήτων. Και προσέλευση εντός αγωνιστικού χώρου, μόνο στα άτομα με την απαραίτητη διαπίστευση.

Highlights του αγώνα.

Σε ένα αγώνα, ανεξαρτήτως αθλήματος, πρωταγωνιστές είναι οι αθλητές. Προσφέρουν θέαμα και συγκινήσεις στους θεατές, με τις επιδόσεις τους και το αγωνιστικό τους πάθος. Οι εμπειρία που έζησαν οι θεατές δια ζώσης του αγώνα, ήταν μοναδική, όχι μόνο γιατί υπήρχε χρηματικό έπαθλο στους τρεις πρώτους αθλητές και αθλήτριες γενικής (800-500-300 euro, για 1η,2η, 3η, θέση αντίστοιχα στην κατηγορία ανδρών και γυναικών) αλλά  γιατί στο τεράστιο video wall που υπήρχε στον χώρο των θεατών και των απονομών, πέρα από πλάνα του αγώνα, οι θεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε πραγματικό χρόνο και την εξέλιξη του αγώνα, όσον αφορά τις επιμέρους κατατάξεις και τα περάσματα των αθλητών, καθώς και άλλα πολύτιμα στοιχεία που σχετίζονταν με την εξέλιξη του αγώνα (π.χ. διαφορά από τον πρώτο αθλητή κλπ). Και αυτό χάρη στην πρωτοποριακή υπηρεσία της Chronolog, που είχε την ευθύνη για την χρονομέτρηση του αγώνα. Η υπηρεσία αυτή, ήταν και στις οθόνες των Η/Y ή των smartphones, σε όσους παρακολουθούσαν τον αγώνα από την ζωντανή μετάδοση της Chonolog (που είχε και την παραγωγή) και του swimbikerun.gr. Πρώτη φορά Ελληνικό μέσο, μεταδίδει αγώνα τριάθλου εκτός Ελλάδος. 

Στην φωτό που ακολουθεί, βλέπετε στο screenshot τα στοιχεία που παρουσιάζονται σε πραγματικό χρόνο στην διάρκεια του live coverage: Κατάταξη αθλητή, χρόνος που υπολείπεται από τον πρώτο αθλητή, το bib number του αθλητή, η επίδοσή του την δεδομένη χρονική στιγμή και φυσικά επιμέρους στατιστικά στοιχεία, όπως για παράδειγμα μ.ο. ταχύτητα στο ποδήλατο! Όλα αυτά είχαν την δυνατότητα να τα δουν σε πραγματικό χρόνο στο video wall και οι θεατές στον χώρο του αγώνα! Βήματα μπροστά, προς την κατεύθυνση ευκολίας των θεατών, σε ένα άθλημα τόσο πολυσύνθετο και ανατρεπτικό. Θυμίζουμε ότι στο περίφημο Challenge Daytona τον περασμένο Δεκέμβριο του 2020, η τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα και η πρόσβαση σε αυτή (με όλες τις δυνατές πληροφορίες στην εξέλιξη του), είχε χαρακτηριστεί ως κύριος μοχλός ανάπτυξης του αθλήματος, από την διοργανώτρια Challenge Family.

Για να δείτε την αγώνα (παραγωγή Chronolog), ακολουθείστε το link

Οι Ελληνικές συμμετοχές

Σε ένα αγώνα που προσπαθεί να γίνει για πρώτη φορά και να καθιερωθεί ως θεσμός, χωρίς να έχει υποστήριξη από τα “δικά του μέσα” (= social media, web page), οι συμμετοχές και το επίπεδο των αθλητών που θα αγωνιστούν, παίζουν πρωταρχικό ρόλο. Οι τελικές εγγραφές (118) ξεπέρασαν πολύ τον αρχικό στόχο, το ίδιο και οι Ελληνικές συμμετοχές που έφτασαν αισίως τις 23! Σχεδόν 1 στους 4 αθλητές (23/99) που αγωνίστηκαν ήταν Έλληνες, παρόλο το γεγονός ότι η συγκεκριμένη ημερομηνία, ήταν Σαββατοκύριακο αργίας για την χώρα μας και αρκετοί είχαν ήδη σχεδιάσει διαφορετικά πλάνα. Ήταν όμως ευκαιρία για πολλά νέα παιδιά να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά σε διεθνή αγώνα και δη εκτός Ελλάδος. Να αναμετρηθούν με άγνωστους σε αυτούς τριαθλητές, σε άγνωστο αγωνιστικό χώρο και διαφορετικό κλίμα, να αποκτήσουν εμπειρίες και γνώσεις που θα τους βοηθήσουν στην αγωνιστική τους εξέλιξη. 

Για τους νικητές στις Γενικές κατηγορίες ανδρών και γυναικών (Παναγιώτης Μπιτάδος, Παναγιώτης Πολύζος, Στεφανία Πολυχρονιάδου) ήταν οι πρώτες τους συμμετοχές σε αγώνες τριάθλου εκτός Ελλάδος (βέβαια ο Παναγιώτης Μπιτάδος είχε αγωνιστεί και το 2019 στο XTERRA World Championship, αλλά αυτό αφορά αγώνα off road triathlon) αποκομίζοντας πολλαπλά οφέλη, εμπειρίες και σίγουρα περισσότερη αυτοπεποίθηση (confident) για την συνέχεια της προσπάθειάς τους.

Και δεν ήταν μόνο, οι προαναφερόμενοι Έλληνες τριαθλητές: 

7 στους 10 πρώτες θέσεις της Γενικής κατάταξης (σε αγώνα με συμμετοχές από 16 διαφορετικές χώρες παρακαλώ), είχαμε Ελληνικό τερματισμό

4ος ο Νίκος Μπελεγρίνος (στο μέλλον θα τον δούμε σίγουρα σε θέσεις βάθρου), 

6ος ο 15χρονος Νικόλας Κεραμιδάς (αθόρυβος, με σούπερ αγωνιστική φλόγα και θρασύτητα ταυτόχρονα – κρατήστε αυτό το όνομα γιατί θα μας απασχολήσει αρκετά στο μέλλον – ξέρετε αρκετούς 15χρονους να πλασάρονται στην 6άδα 😉

Μέχρι τώρα η 5άδα από την 7άδα που αναφέρουμε, αφορά αθλητές με παραστάσεις πρώτη φορά εκτός Ελλάδος. Οι υπόλοιποι δυο της 7άδας, είναι ο Λευτέρης Δήμος και ο πάντα ακούραστος (και παγκόσμιος) Χρήστος Γαρέφης, αμφότεροι με παραστάσεις εκτός των Ελληνικών Συνόρων. 

Εξαιρετικές ήταν όλες οι προσπάθειες και των υπόλοιπων Ελλήνων τριαθλητών. Πέρα από τους 5 που αναφέραμε (που αγωνίστηκαν για πρώτη φορά εκτός Ελλάδος), υπήρχαν ακόμη 11 τριαθλητές και τριαθλήτριες (16/23 συνολικά) που δοκίμαζαν σε αγώνα τριάθλου πρώτη φορά εκτός συνόρων:

Κωνσταντίνος Καραμουσαλής (θέλει “θράσος” να αγωνίζεσαι όταν είσαι και οργανωτής και για αυτό ο Κωνσταντίνος αξίζει για μια ακόμη φορά τον θαυμασμό μας), Κωνσταντίνος Φούκης, Παναγιώτης Καραστέργιος (πρώτη του συμμετοχή σε αγώνα τριάθλου παρακαλώ), Βαγγέλης Παπαδόπουλος, Ελένη Καραγιάννη, Χαρούλα Λέντζου, Όλγα Αμβροσιάδου, Ηλίας Κοζομπόλης, Σταματίνα Παπαδοπούλου, Παύλος Μπαλαρμάς, Παναγιώτα Παπαδοπούλου!    

Για να δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα του αγώνα, ακολουθείστε το link

ΑΠΣ ΤΡΙΑΣ:

Ιδιαίτερη αναφορά οφείλουμε και στον Σύλλογο της Πιερίας, μια και η δράση του δείχνει ότι είναι κάτι περισσότερο από μια παρέα αθλητών, χωρίς υπερβολή μια ομάδα, μια οικογένεια, που μέσα στο 2021, έχει ήδη δυναμική παρουσία σε περισσότερους από 4 διαδοχικούς αγώνες εν σειρά και όλοι αρκετά μακριά από την Πιερία (ZEN Experience, Ioanian Sea Tri, TIRANATHLON, Αυθεντικός Μαραθώνιος Κολύμβησης). Στα Τίρανα μάλιστα ο Ιορδάνης Παπαδόπουλος, είχε την χαρά και την μοναδικότητα, να τερματίζει στον ίδιο αγώνα μαζί με τα τρία (3) παιδιά του. Συνολικά στην αποστολή του ΑΠΣ Τριας στα Τίρανα συμμετείχαν 9 άτομα, στηρίζοντας δυναμικά το πρώτο TIRANATHLON.

Το αποτύπωμα του αγώνα.

Το πρόσημο για όσους ζήσαμε τον αγώνα από κοντά, μόνο θετικό μπορεί να είναι. Για την πραγματικάάψογη οργάνωση (το ακούμε εύκολα και παντού τώρα τελευταία), για την υποδειγματική φιλοξενίατων διοργανωτών και ειδικότερα την φιλοξενία που έτυχε σύσσωμη η Ελληνική αποστολή από την Ελληνική Πρεσβεία:  Κωνσταντίνε, σε ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά τόσο εσένα, όσο και τους συνεργάτες σου. Κανείς μας δεν αισθάνθηκε ποτέ, ότι βρισκόμασταν σε ξένη χώρα (ότι μικροπροβλήματα παρουσιάστηκαν, αντιμετωπίστηκαν άμεσα). Στοιχεία προς βελτίωση υποδείχτηκαν στους διοργανωτές, αλλά δεν ήταν τέτοια που επηρέαζαν τον αγώνα και την εξέλιξή του. Αποστάσεις απόλυτης ακρίβειας (αδιαπραγμάτευτο εσωτερικό στοίχημα των διοργανωτών), σε ένα αγώνα που μόνο εύκολο δεν μπορεί να τον χαρακτηρίσει κανείς. Για όσους είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε το Σάββατο αναγνώριση της αγωνιστικής πίστας, ήταν δεδομένο ότι πολύ δύσκολα θα είχαμε επίδοση sub1h (ιδιαίτερα τεχνικό τερέν με “ανηφορο-κατηφόρες” σε δρομικό και ποδηλατικό σκέλος), υψηλή θερμοκρασία λόγω εποχής και σχετικά έντονη υγρασία. Και μπορεί η οργάνωση να μην εξέδωσε ποτέ και κανένα (αυτό)αποθεωτικό Δελτίο Τύπου, αλλά οι αθλητές από μόνοι τους, άφησαν το στίγμα του αγώνα. Δείτε μερικές από τις καταγεγραμένες εντυπώσεις τους.

Τρομερή δουλειά και από εσάς και από την διοργάνωση. Μπράβο σας Γιάννη”

“Πάθαμε όλοι σοκ με τον αγώνα, αλήθεια, η διοργάνωση ήταν σαν να είσαι σε κανένα παγκόσμιο πρωτάθλημα. Το μέρος τρομερό, όλα σούπερ! αλήθεια, πόσο θα μετανιώναμε αν δεν ερχόμασταν

Contributing to the launch of triathlon in Albania. Magnificent event
@chronolog.gr @swimbikerun.gr@tiranathlon

Η εμπειρία , το κλίμα και η ατμόσφαιρα καταπληκτική, μιας που ο αθλητισμός μόνο ενώνει και δεν χωρίζει

PHOTO13

Μα πόσο ωραία πράγματα γίνονται και ο κόσμος τα μαθαίνει από εμάς και μόνον

1ST  TIRANATHLON 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ

Σε μία εξαιρετική προσπάθεια αναβάθμισης καί βελτίωσης των σχέσεων των δύο κρατών Αλβανίας και Ελλάδος με πρωτοβουλία  της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΙΡΑΝΩΝ

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ

Kώστας Μπακογιάννης Δήμαρχος Αθηναίων : ΄΄ο αθλητισμός ενώνει τους ανθρώπους΄΄

Erion Veliaj Δήμαρχος Τιράνων : ΄΄ τοποθετήσαμε τις σημαίες όλων των κρατών σε μια βάση  ώστε αν πέσουν, να πέσουν όλες μαζί.

Αυτό είναι το μήνυμα μας”

Konstantinos Karamousalis  ένας πρωταθλητής 10θλου διευθυντής αγώνα σε μια άψογη εκτέλεση  χωρίς την παραμικρή λεπτομέρεια να ξεφύγει.

Ένας τύμβος ειρήνης φωτός εξέλιξης και ανέλιξης. 

Ένας τύμβος γεμάτος ΕΛΛΑΔΑ.

100αδες θεατές να μας παρακολουθούν γεμάτοι αγάπη και χαμόγελο.

Εθνικός ύμνος Ελλάδος για έναν αθλητή που θα αφήσει εποχή και για ένα γλυκό κορίτσι γεννημένη πρωταθλήτρια με κοινό χαρακτηριστικό τους να έχουν παντού μόνο φίλους.

Το Ελληνικό Τρίαθλο με 7 παρουσίες μέσα στην πρώτη 10αδα

αρχίζει και δείχνει την δύναμη του. 

Κάλυψη αγώνα από John Katopodis με τρόπο επαγγελματικό.

αποτελέσματα και στήσιμο αγώνα από Leonidas Athanasopoulos παγκοσμίου επιπέδου!! 

ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΟΜΑΙ

Μα πόσο ωραία πράγματα γίνονται και τα περιγράφουμε μόνο εμείς ;

Thomas Papavassiliou Christos Garefis

Μερικοί παλαιοί  ρομαντικοί τύποι που έχουμε να θυμόμαστε γιατί προσπαθούμε ακόμα”

Καλή αντάμωση το 2022!

Υ.Σ.1: για να “ευλογήσουμε λίγο τα γένια μας”: Σιγά σιγά, επανερχόμαστε σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Σύσσωμη η ομάδα του swimbikerun.gr, νοιώθει πραγματικά περήφανη που ήδη σε αυτή την επανεκκίνηση των αγώνων, καινοτομεί, μετρώντας ήδη δύο πρωτιές (πρώτη ζωντανή κάλυψη αγώνα τριάθλου (“Ioanian Sea Tri”) με περισσότερα από 8.000 views και πρώτη προσπάθεια κάλυψης αγώνα τριάθλου από το εξωτερικό), δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη διάσταση στην έννοια του media partner. Υπόσχεση και δέσμευση μαζί: μέρα με την μέρα, αγώνα με αγώνα, να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι. 

Υ.Σ.2: περί media partner ο λόγος: τo “TIRANATHLON” ήταν μια ακόμη απόδειξη, για να φανεί το πόσο καθοριστική είναι η ορθή επιλογή ενός μέσου για την προβολή και προώθηση ενός event, όσον αφορά το κοινό που πραγματικά απευθύνεται (το αγωνιστικό event). Πιστεύετε για παράδειγμα ότι η Ελληνική Πρεσβεία, δεν έχει το μέγεθος, το κύρος ή την δυναμική και τον τρόπο, να επικοινωνήσει ένα τέτοιο event σε διάφορα μέσα, άσχετα με το τρίαθλο;  

Best-10 Splits (swim, bike, run)

A/AATHLETESwimA/AATHLETEBIKEA/AATHLETERUN
1PANAGIOTIS BITADOS09:001PANAGIOTIS BITADOS33:401PANAGIOTIS BITADOS17:04
2STRAHINJA TRAKIC09:212STRAHINJA TRAKIC35:232PANAGIOTIS POLYZOS18:07
3PANAGIOTIS POLYZOS09:253NIKOS BELEGRINOS35:563STRAHINJA TRAKIC18:47
4NICOLAS KERAMIDAS09:264TOLGA  KUS36:544NICOLAS KERAMIDAS18:57
5IVAN TRPCHEVSKI10:135IVAN TRPCHEVSKI37:145BLEDAR MESI19:57
6STEF POLIHRONIADIS10:266ELEFTHERIOS DIMOS37:146NIKOS BELEGRINOS19:59
7NIKOS BELEGRINOS11:017PANAGIOTIS POLYZOS37:367EMIN GRAJQEVCI20:19
8CHRISTOS GAREFIS11:168CHRISTOS GAREFIS38:488TOLGA  KUS20:45
9KRYSTIAN DOLEZEK12:269KRYSTIAN DOLEZEK39:279EDUARD DALLA21:25
10ELEFTHERIOS DIMOS13:3010DAVID LUNA39:3510IVAN TRPCHEVSKI21:32

Best-10 Splits (T1/T2)

A/AATHLETET1A/AATHLETET2
1IVAN TRPCHEVSKI00:231BLEDAR MESI00:14
2TOLGA  KUS00:332EMIN GRAJQEVCI00:21
3PANAGIOTIS BITADOS00:353PANAGIOTIS BITADOS00:22
4STRAHINJA TRAKIC00:384TOLGA  KUS00:25
5PAN POLYZOS00:425ELEFTHERIOS DIMOS00:25
6CHRISTOS GAREFIS00:446STRAHINJA TRAKIC00:30
7EDUARD DALLA00:457PANAGIOTIS POLYZOS00:32
8STEF. POLIHRONIADIS00:468IVAN TRPCHEVSKI00:32
9ELEFTHERIOS DIMOS00:499NIKOS BELEGRINOS00:36
10EDIS KRUSHA00:4910EDUARD DALLA00:37

Σας άρεσε αυτό το άρθρο; Η αρθρογραφία και το περιεχόμενο του swimbikerun.gr θα είναι πάντοτε ελεύθερα προς ανάγνωση. Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο και θέλετε να υποστηρίξετε την προσπάθεια του swimbikerun.gr, η δωρεά σας θα δώσει ακόμη περισσότερο χρόνο και ενέργεια στην έρευνα και δημοσιοποίηση ανάλογης αρθρογραφίας και περιεχομένου. Σας ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη!

Leave a Comment

Send this to a friend