Καλώς ήρθατε!

Η νέα, καθαρά θεματική, ιστοσελίδα για την κοινότητα του Τριάθλου είναι γεγονός. Και είναι εδώ. Καλωσήρθατε!

Κάθε αρχή είναι πάντα δύσκολη. Στην περίπτωσή μας και προκλητική. Όμως η γοητεία του καινούργιου και του διαφορετικού είναι αυτό που σου δίνει και “άλλη” ώθηση. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για το αγαπημένο μας άθλημα: Swim, Bike, Run.

Η σκέψη υπήρχε από καιρό, σταδιακά ωρίμαζε όλο και περισσότερο. Γιατί η Ελληνική τριαθλητική κοινότητα πάντα διψούσε για κάτι παραπάνω, καθώς τα κενά είναι πολλά, ιδιαίτερα τα θεματικά. Όπως ακόμα και τα ‘ιστορικά’. (Ποιος, τι, πότε, πού, πώς…) Όλα αυτά σε μια χρονιά με συναρπαστικές ειδήσεις όσον αφορά στο άθλημά στη χώρα μας, οι οποίες ωστόσο “ξεμένουν” στη σκιά και την αφάνεια. Σημασία όμως για μας δεν έχει το πώς και το γιατί. Σημασία έχει να πάει το άθλημα ένα βήμα ακόμη πιο μπροστά. Και σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς!

Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στην νέα μας ιστοστελίδα για την Ελληνική τριαθλητική κοινότητα. Μια ιστοσελίδα θεματική, που έρχεται να καλύψει ακριβώς αυτό το κενό στο τρίαθλο, και που φιλοδοξεί να γίνει μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα με μια ευρεία θεματολογία πάνω στην λατρεμένη μας αθλητική συνήθεια.

Εδώ ο αγαπημένος μας τρόπος ζωής (swim-bike-run) αποκτά πλέον και τον δικό του τρόπο γραφής. Βήμα-βήμα, με συνέπεια, με αντικειμενικότητα, με αξιοπιστία, και πάνω από όλα με ενέργεια και θετική διάθεση: Να μεγαλώσουμε κι άλλο αυτή την τριαθλητική κοινότητα.

So…Just Triathlon!

Με φιλικούς και συν-αγωνιστικούς χαιρετισμούς,
Γιάννης Κατωπόδης (Οκτώβριος 2018)

Send this to a friend