Μεγάλωσε κι άλλο η Ελληνική αποστολή για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα IRONMAN 70.3!

Αισίως φτάσαμε τους 13 ‘Ελληνες που έχουν προκριθεί για το IRONMAN 70.3 World Championship στο Taupo τον ερχόμενο Οκτώβρη!!

Όταν γράφαμε το πρωί τα αποτελέσματα των δύο Ελλήνων στο IRONMAN 70.3 Bangsaen, περιμέναμε με αγωνία τις εξελίξεις στο slot allocation που έγινε το απόγευμα και τελικά μας έφερε ακόμη μία πρόκριση για τη Νέα Ζηλανδία!!

Ο Παναγιώτης Μπαρμπόπουλος (Μ30-34) , o οποίος είναι πρώην πρωταθλητής ποδηλασίας, έχοντας δύο συμμετοχές το 2019 σε αγώνες της IRONMAN, στο IRONMAN 70.3 Greece και στο IRONMAN 70.3 Denmark, έγινε σήμερα ο 13ος Έλληνας που πήρε επάξια την πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα IRONMAN 70.3.

Η στιγμή αποδοχής της πρόκρισης :

Από την άλλη, στην κατηγορία Μ55-59 ο Μιχάλης Τσαούτος παρόλο το καλό πλασάρισμα, δεν στάθηκε τυχερός στο rolling down, μιας και οι δύο προκρίσεις που έδινε η διοργάνωση έγιναν αποδεκτές από τους δύο πρώτους αθλητές της κατηγορίας.

Μιχάλης Τσαούτος – Παναγιώτης Μπαρμπόπουλος

Μέχρι στιγμής και στους 7 αγώνες 70.3 που συμμετέχουν Έλληνες ,έχουμε προκρίσεις για την χώρα μας, κάνοντας το 7/7!

Κάτι μας λέει ότι ο αριθμός των Ελλήνων που θα βρεθούν τον Οκτώβριο στην Νέα Ζηλανδία θα αυξηθεί κι άλλο τους επόμενους μήνες!

Μιχάλης Τσαούτος – Παναγιώτης Μπαρμπόπουλος

© Photo and video credits Michael Tsaoutos

1 thought on “Μεγάλωσε κι άλλο η Ελληνική αποστολή για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα IRONMAN 70.3!”

  1. Σήμερα ο Παναγιώτης Μπαρμπόπουλος μας έδωσε χαρά, για την πρόκριση του στο IRONMAN 70.3 World Championship 2020, αλλα οφείλουμε να αποδώσουμε τα συγχαρητήρια και στον Μιχάλη Τσαούτο, όχι μόνο για το πολύ καλό πλασάρισμα στην ηλικιακή του κατηγορία, αλλά και για το ήθος του. Προσωπικά πιστέυω ότι είναι θέμα χρόνου η πρόκριση για τον Μιχάλη. Οι σημερινές φωτογραφίες μαρτυρούν ότι χάρηκε το ίδιο (ίσως και ακόμη περισσότερο) και για την επιτυχία του συναθλητή του, σαν να ήταν ο ίδιος ο Μιχάλης στην θέση του. Σημειώστε ότι οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Παναγιώτης αντιστέκεται σθεναρά στα social media, μην έχοντας προφίλ.
    Σπουδαίοι τριαθλητές, σπουδαίες προσωπικότητες, που λείπουν στο Ελληνικό Τριαθλο, της αυτο-αποθέωσης και της αυτοπροβολής.

    Reply

Leave a Comment

Send this to a friend