Ανακοινώθηκε η αναβολή τριών ακόμη αγώνων IRONMAN!

Τρεις αγώνες IRONMAN που ήταν προγραμματισμένοι να γίνουν το καλοκαίρι αναβάλλονται επίσημα λόγω της πανδημίας του COVID 19.

Συγκεκριμένα το IRONMAN Nice με αρχική ημερομηνία διεξαγωγής την 14η Ιουνίου 2020, αναβάλλεται για το φθινόπωρο με πιθανή ημερομηνία την 11η Οκτωβρίου 2020, κάτι που θα επιβεβαιωθεί πλήρως στα τέλη Μαϊού όταν η Γαλλική Κυβέρνηση θα οριστικοποιήσει τις εκλογές που έχουν επίσης αναβληθεί.

Για λόγους διασφάλισης της υγείας τόσο των αθλητών όσο και των κατοίκων του Klagenfurt, ανακοινώθηκε η αναβολή του αγώνα IRONMAN Austria – Kärnten ο οποίος ήταν προγραμματισμένος να γίνει στις 5 Ιουλίου 2020. Η νέα ημερομηνία είναι 20 Σεπτεμβρίου 2020.

Δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστος και ο πρώτος αγώνας που ήταν προγραμματισμένος να γίνει στο Thun της Ελβετίας. Το IRONMAN Switzerland ο οποίο από φέτος άλλαξε τόπο διεξαγωγής και από την Ζυρίχη μεταφέρθηκε στην όμορφη πόλη του Thun ήταν προγραμματισμένο να γίνει στις 12 Ιουλίου 2020. Εν τέλει δεν θα πραγματοποιηθεί τη φετινή χρονιά και έχει προγραμματιστεί για τις 11 Ιουλίου του επόμενου έτους.

Leave a Comment

Send this to a friend