fbpx

VENTUS Performance Wear

Ventus Performance Wear είναι το νέο brand που είναι άμεσα συνδεδεμένο με τα action and performance sports και στο παρόν στάδιο με το άθλημα της ποδηλασίας δρόμου.

Το όνομα Ventus είναι λατινικής προέλευσης και σημαίνει «Άνεμος». Αν είσαι ποδηλάτης ή έχεις κάποια εμπειρία από rides, τότε γνωρίζεις πως ο άνεμος κατά τη διάρκεια της ποδηλασίας, αν τον έχεις σύμμαχο θα σου είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα ή αντιθέτως θα γίνει ο χειρότερος σου εφιάλτης.

Η κοινότητα της Ventus Performance Wear αποτελείται σήμερα από παθιασμένους, ανοιχτόμυαλους ανθρώπους, που είναι συνεπείς και αφοσιωμένοι σε έναν υγιεινό και αθλητικό τρόπο ζωής. Πιστεύουν στον εαυτό τους και δεν τα παρατάνε ποτέ.

Πρόσφατα η Ventus έχει δημοσιεύσει την νέα καλοκαιρινή της συλλογή όπου οι σχεδιαστές της έχουν πρωτοπορήσει και έχουν ετοιμάσει μια σειρά από ευφάνταστες δημιουργίες που αποπνέουν δυναμισμό και κομψότητα, σε μοναδικά σχέδια και υπέροχες υφές, βασισμένες σε ανακυκλωμένα και οικολογικά υφάσματαδιατηρώντας συγχρόνως την άνεση του να φοράς μοντέρνα κομμάτια χωρίς να θυσιάζεται καθόλου η απόδοση και η αποτελεσματικότητα. 

Οι 3 από τις 5 δημιουργίες της καινούργιας καλοκαιρινής συλλογής Ventus είναι εμπνευσμένες από το χαρακτηριστικό μονόγραμμα V το οποίο αποτελεί ορόσημο σημάδι για το brand, αφού αρχικά η ιδέα γεννήθηκε μέσα από το σημάδι χειρός που υποδηλώνει την νίκη “V for Victory”, με σηκωμένο τον δείκτη και το μεσαίο δάκτυλο σε σχηματισμό V και την παλάμη να βλέπει προς τα έξω.  Από την άλλη, το τέταρτο κομμάτι της σειράς είναι εμπνευσμένο από την Κύπρο, όπου με τις τέλειες καιρικές συνθήκες, το απαιτητικό της έδαφος και τα όμορφα τοπία της, παραμένει σταθερά φαβορί για χαλαρή αλλά και ανταγωνιστική ποδηλασία, καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου. Τέλος, η 5η επιλογή της νέας καλοκαιρινής σειράς “Dusty Motive Me vs Me”, αποτελεί το motivational κομμάτι που εκφράζει άμεσα το brand, καθώς ο μόνος μας ανταγωνισμός είναι ο ίδιος μας ο εαυτός.

Σημαντικό στοιχείο της νέας κολεξιόν της Ventus είναι τα έντονα χρώματα τα όποια ξεκίνησαν σιγά σιγά να μπαίνουν στον χώρο της ποδηλατικής ενδυμασίας, αφού έρχονται να εκθρονίσουν τις ουδέτερες αποχρώσεις που βλέπαμε μέχρι σήμερα, κάνοντας έτσι τις ποδηλατικές μας εμφανίσεις μας πιο τολμηρές αλλά και διασκεδαστικές.  Η τάση των έντονων χρωμάτων ξεκίνησε αρχικά σαν μια «αντίδραση» από τους designers οι οποίοι ήθελαν να δείξουν ότι οι ποδηλατικές εξορμήσεις μπορούν να γίνουν πιο fun, αφού τα έντονα χρώματα μπορούν να φέρουν νέα πνοή στις minimal/basic χρωματιστές παλέτες.

Να αναφέρουμε επίσης ότι οι ποδηλατικές φανέλες Ventus είναι βασισμένες σε ανακυκλωμένα και  οικολογικά υφάσματα με αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, τα οποία επιλέχτηκαν και δοκιμάστηκαν προσεκτικά από ειδικούς. Κατασκευασμένες από 88% ανακυκλωμένα νήματα πολυεστέρα και 12% ανακυκλωμένα νήματα ελαστάνης, όπου επιτρέπει στα jerseys να στεγνώνουν ακόμη πιο γρήγορα και εφαρμόζουν τέλεια γύρω από το περίγραμμα του σχήματός του ποδηλάτη για μέγιστη ποδηλατική απόδοση.

Τέλος, σχεδιασμένες με άψογη γερμανική τεχνολογία για βελτιωμένη ροή αέρα προσφέρουν ένα δροσιστικό αποτέλεσμα, καθιστώντας τες την τέλεια επιλογή για την καλοκαιρινή περίοδο. 

Στόχος του brand είναι η εξέλιξη και ανάπτυξη σε άλλα αθλήματα όπως το τρέξιμο, το τρίαθλον, τις πολεμικές τέχνες και σύντομα με συλλογή Lifestyle.

Ρίξε μια ματιά στο σύνδεσμο πιο κάτω, υιοθέτησε το στυλ που σου ταιριάζει, φερ’ το στα μέτρα σου και κλέψε τις εντυπώσεις!

Δείτε την νέα συλλογή της Ventus Performance Wear εδώ www.ventuswear.com

______________________

Strava Club: www.strava.com/clubs/VentusCyclingClub

Instagram – www.instagram.com/ventusperformancewear

Facebook – www.facebook.com/ventuswear

Photo Gallery

Leave a Comment

Send this to a friend