fbpx

Triathlon Lab Athens : It’s all about Swim Bike Run

To Triathlon Lab είναι ένα σημείο αναφοράς για όποιον θέλει να ασχοληθεί ή ήδη ασχολείται με το Τρίαθλο

Η εταιρεία προσφέρει μεγάλο εύρος υπηρεσιών καθώς και αθλητικό εξοπλισμό που θα χρειαστεί ένας αθλητής που ασχολείται με το Τρίαθλο (Κολύμβηση- Ποδηλασία -Τρέξιμο) : Προπονητικές Υπηρεσίες, Εξοπλισμός & Ρουχισμός, Ομαδικές και Ατομικές Προπονήσεις,  Προπονητικά camp, Webinars, VirtualΑγώνες κ.λπ.

Το 1996 ο Γιάννης Ψαρέλης ξεκίνησε μια εμπορική εταιρεία με αποστολή την παροχή αθλητικού εξοπλισμού και ρουχισμού στους Έλληνες Τριαθλητές. Εκείνη την εποχή οι Έλληνες Τριαθλητές δυσκολεύονταν να βρουν στην ελληνική αγορά τα υψηλής τεχνολογίας προπονητικά και αγωνιστικά ρούχα και εξοπλισμό που χρειάζονταν. 

Ο Γιάννης Ψαρέλης (BSc, MSc, MBA), ο οποίος παρείχε πάντα υπηρεσίες προπονητικής, αποφάσισε να πάει στο επόμενο επίπεδο. Έτσι, το 2019 δημιουργήθηκε το Triathlon Lab για να καλύψει ολιστικά τις ανάγκες των τριαθλητών καθώς και των αθλητών αντοχής : υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και προϊόντα που καλύπτουν τις εξιδεικευμένες ανάγκες όλων των αθλητών & αθλητριών Τριάθλου.

Take your Triathlon Performance to the Next Level

Εάν θέλεις να ασχοληθείς ή εάν ασχολείσαι ήδη με το τρίαθλο το Triathlon Lab μπορεί να σου καλύψει πλήρως τις ανάγκες προσφέροντας Υπηρεσίες και Προϊόντα όπως μεταξύ άλλων:

Προπονητικές Υπηρεσίες με απόλυτα εξειδικευμένα προπονητικά προγράμματα. Υπάρχουν διαφορετικά πακέτα προπονητικών υπηρεσιών για να μπορέσουν να καλύψουν τις ανάγκες όλων των αθλητών : 

Ομαδικές και ατομικές προπονήσεις για βελτίωση της τεχνικής στα τρία αθλήματα, εκμάθηση/ βελτίωση των διαφόρων σταδίων της προπόνησης αλλά και βελτίωσης του τρόπου διαχείρισης του ρυθμού/ έντασης σε διάφορες μορφές προπονήσεων.

Triathlon e-shop. Εξειδικευμένος αθλητικός εξοπλισμός και ρουχισμός εκ των οποίων η πλειοψηφία είναι αποκλειστικής εισαγωγής https://triathlonlab.gr/

Προπονητικά Camp σε διάφορα μέρη της Ελλάδας όπου οι συμμετέχοντες βελτιώνουν σε λίγες μόνο μέρες τόσο τις γνώσεις, δεξιότητες και φυσική τους κατάσταση στην κολύμβηση, ποδηλασία, τρέξιμο και στην ενδυνάμωση με μη αγωνιστικές ασκήσεις. 

Webinars με στόχο την βελτίωση των γνώσεων των αθλητών Τριάθλου πάνω σε προπονητικά θέματα αλλά και σε θέματα διατροφής, ενδυνάμωσης, αποκατάστασης και αποφυγής τραυματισμών κ.λπ.

Virtual Triathlon Races όπου οι δοκιμασίες χρησιμοποιούνται για τον προσδιορισμό των προπονητικό ζωνών του κάθε συμμετέχοντα.

Εκδηλώσεις Κοινωνικής Ευθύνης όπως Φιλανθρωπικοί Αγώνες όπου όλα τα έσοδα πηγαίνουν σε οργανισμούς που μας υποδεικνύει ο Δήμος με τον οποίο συνεργαζόμαστε και ευαισθητοποίησης των συμπολιτών μας σε διάφορα ζητήματα όπως τα τροχαία ατυχήματα με ποδηλάτες και πεζούς.

Athens Triathlon Team : Ένα πολύ ενεργό Ironman Tri-Club, πρώτο σε διακρίσεις αθλητών τριάθλου σε αγώνες Τριάθλου τα τελευταία 12 χρόνια.

Triathlon Lab Athens : One-Stop Shop

O ιδρυτής του Triathlon Lab Γιάννης Ψαρέλης (προπονητής Τριάθλου με Διεθνείς Πιστοποιήσεις στο Υψηλότερο Επίπεδο και με περισσόυτερες από 15.000 ώρες [προπονητικής δια ζώσης εμπειρίας) μας δήλωσε σχετικά: 

“To Triathlon Lab Athens με τη μορφή που υπάρχει σήμερα είναι το αποτέλεσμα χρόνιων προσπαθειών. Θεωρούμε ότι είναι κάτι ξεχωριστό στο Ελληνικό ή και ίσως στο Ευρωπαϊκό Τρίαθλο καθώς από ότι γνωρίζουμε δεν υπάρχει άλλος οργανισμός ή εταιρεία που να  έχει ως αποστολή να καλύπτει όλες τις ανάγκες των αθλητών τριάθλου και multisport.  Είναι αυτό που αποκαλείται One-Stop Shop.

Στόχος μας είναι πέρα από την βιωσιμότητα του Triathlon Lab είναι η συνεχής εξέλιξή του τόσο ποιοτικά όσο και σε επίπεδο νέων υπηρεσιών και προσφοράς καινοτόμων προϊόντων. Συνάμα κάνουμε ότι είναι εφικτό πάντοτε σε συνεργασία με τις εταιρείες και φυσικά πρόσωπα που δραστηριοποιούνται στο χώρο να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη του Τριάθλου και των multisports στη χώρα μας. 

Ελπίζουμε ότι οι αθλητές του χώρου θα στηρίξουν όλες τις δραστηριότητες του χώρου και θα μας εμπνεύσουν και παρακινούν για να βελτιωνόμαστε συνεχώς».

Εάν θέλεις να ασχοληθείς ή να βελτιωθείς σημαντικά στο Τρίαθλο επικοινώνησε μαζί μας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Triathlon Lab Athens

Email : info@triathlonlab.gr & smartsportcoach@hotmail.com

Tel. : +30 6937170260

Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Γιάννης Ψαρέλης

Προπονητικό Βιογραφικό : 

www.triathlonlab.gr

www.triathlonworld.gr

www.triathlon.gr

www.triathloncoach.gr

Leave a Comment

Send this to a friend