fbpx

Transition Sports, Λίμνη Δόξα: Μέχρι την Δευτέρα 27 Ιουνίου (17:00) οι εγγραφές

Πλησιάζουν οι μέρες για το μεγάλο τριαθλητικό event που διοργανώνει Transition Sports σε συνεργασία με το Δήμο Σικυωνίων και τοπικούς φορείς στο καταπράσινο φυσικό τοπίο της Λίμνης Δόξα. Οι συμμετοχές θα παραμείνουν ανοιχτές έως την Δευτέρα 27 Ιουνίου και ώρα 17:00. Η πληρωμή της συμμετοχής πρέπει να γίνει on line μέσω της πλατφόρμας κατά την διαδικασία εγγραφής.
Οι τιμές συμμετοχής είναι για τρίαθλο ατομικό και aquabike 45€ και για τρίαθλο ομαδικό 60€.


Εγγραφή μπορείτε να κάνετε στον ακόλουθο σύνδεσμο.

Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να στείλουν στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου admin@transitionsports.grέως την Τρίτη 28.06.2022, τα παρακάτω δικαιολογητικά:

  • Πρόσφατη ιατρική βεβαίωση, από παθολόγο ή καρδιολόγο, είτε αθλητικό δελτίο με πρόσφατη ιατρική θεώρηση.
  • Στο doctoranytime εξασφαλίσαμε για εσάς ιατρικές βεβαιώσεις με 10€ .
  • Συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη την υπ. δήλωση του αγώνα.
  • Σε περίπτωση που δεν έχετε το έντυπο μπορείτε να το κατεβάστε από τονακόλουθο σύνδεσμο
  • Για τις ομαδικές συμμετοχές τα ανωτέρω δικαιολογητικά θα πρέπει να σταλούν συγκεντρωτικά από το μέλος της ομάδας που έκανε την εγγραφή, για όλα τα μέλη της ομάδας.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στην παρακάτω διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: admin@transitionsports.gr

Ενημερώνουμε ότι στο σημείο του αγώνα δεν υπάρχει η δυνατότητα να προμηθευτείτε νερό, παρακαλούμε να μεριμνήσετε πριν την άφιξή σας στον χώρο να έχετε επαρκή ποσότητα νερού. Η διοργάνωση θα παρέχει νερό μέσα στην τσάντα αθλητή και στο σημείο τερματισμού.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Παρασκευή βράδυ  21:00
Παραδοσιακό Pasta Party με χειροποίητα λαζάνια, κόκκινη σάλτσα και ντόπια μυζήθρα. Σε επόμενη ενημέρωση θα ανακοινωθεί η τοποθεσία..
Σάββατο:Aγώνας Τριάθλου
12:00 – 16:45 Λειτουργία Γραμματείας στον χώρο της λίμνης.
16:30 – 17:30 Ανοιχτή Ζώνη αλλαγής
17:45 Race Briefing
18:00 Εκκίνηση
21:00 Απονομές
Oι απονομές θα πραγματοποιηθούν στον προαύλιο χώρο της φιλόξενης ταβέρνας «Τα Τρίκρηνα» στο χωριό Μεσινό. Οι ιδιοκτήτες της ταβέρνας, οικογένεια Δρούγκα, με ιδιόκτητο επίσης κρεοπωλείο, θα μας προσφέρουν μια πλούσια ποικιλία από απίστευτα ψητά και μαγειρευτά κρέατα, για τα οποία φημίζεται. Το τηλέφωνο για κρατήσεις και παραγγελίες είναι 2747 041033!
 
Διαμονή:
Κοιτάξτε είτε στο χωριό Γκούρα (αλλιώς Αρχαία Φενεός), ή Μεσινό ή Καστανιά. Στην Καστανιά (10’ απόσταση) έχει ένα πολύ ωραίο κατάλυμα που λέγεται Άστρα. (Στην Γκούρα είστε με τα πόδια στην πλατεία και έχει αρκετά καταλύματα, ωστόσο λάβετε υπόψη ότι γεμίζει γρήγορα.)
Οδηγός για να περάσετε όσο καλύτερα γίνεται στη λίμνη Δόξα.

Η καλύτερη θέα :
Μπορείτε να επισκεφτείτε το μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου (ή «Φονιά») του 14ου αιώνα, γνωστό για την εξαιρετική θέα στη λίμνη και ακόμα γνωστότερο για το γλυκό τριαντάφυλλο που φτιάχνουν οι μοναχοί εδώ και 20 χρόνια. Μην παραλείψετε να μπείτε στο εσωτερικό του ναού, όχι μόνο για τον χώρο του κρυφού σχολειού αλλά και για το εντυπωσιακό χρυσοποίκιλτο τέμπλο του 1762. Αναζητήστε τον κ. Κώστα για ξενάγηση.

Η πιο όμορφη πλατεία χωριού:
Ανεπιφύλακτα στη Γκούρα !
Περπατήστε ανάμεσα στα πετρόχτιστα αρχοντικά του 19ου αιώνα. Πιείτε ελληνικό καφέ με τους ντόπιους και τσάι του βουνού στον Μπεκιάρη. Πηγαίνετε για τσίπουρα και παγωτό στον Μάλλιο ή για ένα freddo espresso στο Αρχοντικό Πρεδάρη.
Στην Γκούρα βρίσκεται και ο εντυπωσιακός ναός των Ταξιαρχών του 1880.
 
Το πιο ωραίο bar:
Ο Σέργιος γύρισε από την Αθήνα και άνοιξε το μπαρ «ο Μπρούκλης» από το όνομα του παππού του ο οποίος έζησε στην Αμερική. (Μπαίνοντας στον χώρο θα τον δείτε σε μια νοσταλγική ζωγραφιά.) Πρόκειται για ένα εξαιρετικό χώρο που βγαίνει σε μια πανέμορφη βεράντα με πανοραμική θέα, όπου μπορείτε να απολαύσετε ωραία μουσική, καφέ και ποτό. Εκεί μάλιστα θα γίνει και το after race party μας!
 
Ένα μουσείο κόσμημα:
Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας!
Εδώ αξίζει οπωσδήποτε μια στάση! Το μουσείο είναι ένα αρχιτεκτονικό διαμάντι, με απίστευτη θέα προς τον υδροβιότοπο ο οποίος είναι ενταγμένος στο Δίκτυο Νatura 2000. Μπορείτε να παρατηρήσετε τα πολλά και διάφορα πουλιά με τα κιάλια που είναι τοποθετημένα στον εξωτερικό του χώρο.
 

Leave a Comment

Send this to a friend