fbpx

H Kωτσόβολος στηρίζει τον Παραολυμπιονίκη Χαράλαμπο Ταϊγανίδη, σε ένα μοναδικό εγχείρημα κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας

«ΔΥΝΑΤΟΣ: Όταν ο φόβος γίνεται δύναμη για να πετύχεις περισσότερα» Ένας άνθρωπος απέναντι σε 250 χιλιόμετρα ανοιχτής θάλασσας

Η Κωτσόβολος, κορυφαίος προορισμός τεχνολογίας, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του προγράμματος «Τεχνολογία χωρίς Εμπόδια», στηρίζει περήφανα ως Μεγάλος Χορηγός τον Παραολυμπιονίκη Χαράλαμπο Ταϊγανίδη να ξεπεράσει τους φόβους του και να κατακτήσει τα όνειρά του, μέσα από το μοναδικό εγχείρημά του, να κολυμπήσει 250 χλμ. σε ανοικτή θάλασσα.

Ο Χαράλαμπος έχει αναπηρία στην όραση και πάσχει από ατροφία του οπτικού νεύρου.

Η θάλασσα ήταν πάντοτε κάτι που τον κρατούσε πίσω. Όταν, όμως, εμφανίστηκε η αναπηρία στην όρασή του, αποφάσισε ότι είχε έρθει η στιγμή να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο. Είχε έρθει η στιγμή να την κολυμπήσει. Γιατί τα όνειρα, όρια δεν έχουν.

Μετά τα 50km σε ανοιχτό πέλαγος από τη Ρόδο έως τη Σύμη, ο Έλληνας αθλητής της κολύμβησης, Παραολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής, Χαράλαμπος Ταϊγανίδης, υπερβαίνει ξανά τα όριά του και κολυμπάει 250km σε ανοιχτή θάλασσα, επιχειρώντας να διανύσει την απόσταση Χανιά – Σητεία, στις αρχές Νοεμβρίου και γίνεται ο πρωταγωνιστής μιας πρωτοβουλίας που υλοποιείται για πρώτη φορά σε παγκόσμια κλίμακα.

Προκειμένου να μείνει εντός πορείας -λόγω της αναπηρίας της όρασης- και για λόγους ασφαλείας, ο Χαράλαμπος θα καθοδηγείται από σκάφη που θα πλέουν διακριτικά δίπλα του, στα οποία θα βρίσκεται το Support Team του.

Στις αρχές Νοεμβρίου, λοιπόν, ο Χαράλαμπος – καιρού επιτρέποντος – γεμάτος θέληση θα μπει στο νερό και θα βγει νικητής ανεξαρτήτως επιδόσεων, κολυμπώντας καθημερινά μέχρι να φτάσει στον τελικό προορισμό του, τη Σητεία. 

Η Κωτσόβολοςείναι δίπλα στον Χαράλαμπο σε κάθε στάδιο της προετοιμασίας του και θα είναι μέχρι και την ολοκλήρωση του εγχειρήματος, για να τον ενδυναμώνει και ενθαρρύνει κάθε στιγμή.

«Χαράλαμπε, καλή επιτυχία. Είμαστε όλοι μαζί σου!»

Ομάδα Κωτσόβολος

«ΔΥΝΑΤΟΣ. Σημαίνει να μην αφήνεις κανέναν φόβο, καμία ανασφάλεια να σε καταβάλλει, ακόμα κι όταν κολυμπάς για 1 ώρα στο ίδιο σημείο» 

Χαράλαμπος Ταϊγανίδης – Παραολυμπιονίκης κολύμβησης

Δείτε εδώ το teaser video από τις στιγμές της προετοιμασίας του Χαράλαμπου: 

***

Σχετικά με την εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ (μέλος του Ομίλου Currys plc

Στην Κωτσόβολος πιστεύουμε στη συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη της εταιρείας και των 2.935 ανθρώπων μας. Εφαρμόζουμε πρώτα σε εμάς τους ίδιους την φιλοσοφία μας, το να ενδυναμώνουμε δηλαδή τους ανθρώπους για μια καλύτερη ζωή. Επενδύουμε στο δίκτυο των 93 καταστημάτων μας σε Ελλάδα και Κύπρο, δημιουργώντας δύο σύγχρονα εκπαιδευτικά κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μετρώντας πάνω από 53.000 ώρες εκπαίδευσης και 350 workshops το χρόνο. Φροντίζουμε να παρέχουμε διαρκώς ευκαιρίες εξέλιξης, δημιουργώντας νέες ομάδες και νέα projects για τους ανθρώπους μας. Στόχος μας να αναδεικνύεται και να ενισχύεται το ταλέντο και η ανάγκη όλων μας για δημιουργία. Η καινοτομία είναι το πάθος μας, σχεδιάζουμε το αύριο και, εδώ και 70 χρόνια, φέρνουμε πρώτοι τις τεχνολογικές εξελίξεις για μία καλύτερη ζωή. Αυτή είναι η καθημερινή μας πρόκληση, να κάνουμε τη διαφορά, ώστε όλοι μας να είμαστε μέρος αυτής της εξέλιξης.

Σχετικά με την Currys

Η Currys plc είναι μία κορυφαία διεθνής omnichannel εταιρία προϊόντων και υπηρεσιών τεχνολογίας, με λειτουργία τόσο μέσω του διαδικτύου, όσο και μέσω των 829 καταστημάτων που διαθέτει, με 35.000 υπαλλήλους σε 7 χώρες. Η Currys είναι Νο1 στις αγορές προϊόντων και υπηρεσιών τεχνολογίας του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ιρλανδίας, των Σκανδιναβικών χωρών και της Ελλάδας. Με ευρεία γκάμα υπηρεσιών και υποστήριξης, διευκολύνει τους πελάτες της να ανακαλύπτουν, να επιλέγουν και να απολαμβάνουν τα καλύτερα προϊόντα τεχνολογίας για τις ανάγκες τους, καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής τους. Ο όμιλος Currysδραστηριοποιείται στη Μεγάλη Βρετανία και την Ιρλανδία με την επωνυμία Currys, στις Σκανδιναβικές χώρες με την επωνυμία Elkjøp και στην Ελλάδα με την επωνυμία Κωτσόβολος. 

Leave a Comment

Send this to a friend