fbpx

Η GU ο Επίσημος Διατροφικός Συνεργάτης του Ironman 70.3 Greece, Costa Navarino

Ως ο πρώτος χορηγός ενεργειακών gel του Ironman, η GU είναι εξοικειωμένη με τις ιδιαίτερες ενεργειακές ανάγκες των αθλητών ενός αγώνα Ironman, είτε πρόκειται για απόσταση 70.3 είτε για απόσταση Ironman.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ironman του 1996 στην Κόνα της Χαβάης παρουσίασε μερικές ιστορικές πρωτιές: ο Luc VanLierde έγινε ο πρώτος Ευρωπαίος Παγκόσμιος Πρωταθλητής- ο Βέλγος πέτυχε ένα εντυπωσιακό παγκόσμιο ρεκόρ που δεν καταρρίφθηκε μέχρι το 2011. Tην ίδια μέρα περισσότεροι από 1.400 αγωνιζόμενοι αθλητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν μια ισχυρή, ολοκαίνουργια ώθηση ενέργειας κατά τη διάρκεια της μεγάλης τους μέρας στην Κόνα. Ένα νέο πρωτοποριακό προϊόν που ονομαζόταν «ενεργειακό gel» και το οποίο είχε προσφερθεί από την GU Energy Labs με έδρα το Berkeley της Καλιφόρνια, έκανε το ντεμπούτο του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ironman εκείνης της χρονιάς.

Η GU δημιούργησε το πρώτο ενεργειακό gel το 1993 και η γρήγορη υιοθέτησή του από τον σκληρότερο αγώνα της γης, ήταν η αρχή για μια μακρά συνεργασία μεταξύ των δύο εμπορικών σημάτων. Έχοντας χορηγήσει για πολλά χρόνια όλη την σειρά αγώνων Ironman στην Αμερική, αλλά και σε άλλες χώρες εκτός ΗΠΑ, η GU παραμένει ταυτόσημη τόσο με το Ironman, όσο και με τα αθλήματα αντοχής. Η παρουσία της κάθε Οκτώβριο στην Χαβάη για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ironman είναι συνεχής, και παρόλο που αποχώρησε ως χορηγός στο τέλος του 2015, η GU Energy Labs παραμένει σταθερά στο πλευρό των αθλητών, διατηρώντας δικό της σταθμό ανεφοδιασμού επάνω στην διαδρομή του μαραθωνίου στην Χαβάη.

Σήμερα, η GU Energy Greece είναι εξαιρετικά περήφανη που ανακοινώνει ότι θα είναι για τα επόμενα χρόνια ο Επίσημος Διατροφικός Συνεργάτης του Ironman 70.3 Greece, Costa Navarino, του πρώτου αγώνα Ironman στην Ελλάδα. Η συμφωνία των δύο πλευρών περιλαμβάνει εκτός άλλων, την πλήρη κάλυψη των ενεργειακών αναγκών των αθλητών με ενεργειακά gels, ενεργειακές βάφλες (stroopwafels) και ποτού ηλεκτρολυτών κατά την διάρκεια του αγώνα. Ταυτόχρονα η GU EnergyGreece θα έχει παρουσία και στο Expo της διοργάνωσης καλύπτοντας διατροφικές ανάγκες και λύνοντας απορίες των Ελλήνων και ξένων αθλητών.  

Έχοντας γνώση των αναγκών ενός αγώνα Ironman 70.3, η GU θα παρέχει περισσότερα από 6000 ενεργειακά gels, 2800 Stroopwafels (ενεργειακές βάφλες) και 5000 λίτρα ηλεκτρολυτών την ημέρα του αγώνα – όλα διαθέσιμα επάνω στην διαδρομή – προσφέροντας στους αθλητές του Ironman 70.3 Greece, Costa Navarino, ένα φάσμα ενεργειακών λύσεων υψηλής απόδοσης με στόχο να βοηθήσουν τους αθλητές να φτάσουν στην γραμμή τερματισμού γρήγορα και να τους κάνουν να αισθανθούν καλύτερα.

“Είναι σαν να δίνεις πίσω σε ένα άθλημα που αγαπάς πολύ”, δήλωσε ο δ/νων σύμβουλος της GU Energy Greece, Σπύρος Θεοδώρου, 16 φορές Ironman finisher. “H GU έχει μια ιστορική σύνδεση με το Ironman και μπορεί από το 2015 να μην είναι o επίσημος χορηγός των αγώνων Ironman και του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στην Χαβάη, η σύνδεση όμως της GU με τους αθλητές Ironman παγκοσμίως δεν έχει μειωθεί ποτέ, και είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που μπορούμε να ενισχύσουμε και να υποστηρίξουμε το Ironman 70.3 Greece, στο Costa Navarino, ως ο Επίσημος Διατροφικός Συνεργάτης για τα επόμενα χρόνια”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ GU

Η εταιρία GU Energy Labs έχει έδρα το Berkeley της California στις ΗΠΑ. Είναι η εταιρία που ίδρυσε την κατηγορία των Ενεργειακών Gels, παρουσιάζοντας το πρώτο original Energy Gel το 1993. Η σταθερή και συνεχής προσήλωση της στην καινοτομία, έχει καταστήσει την GU Energy Labsπρωτοπόρο στην κατηγορία της με ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά. Tα προϊόντα GU Energy Gel, ROCTANE Energy Gel, ROCTANE Energy Drink, τα Energy Stroopwafels, τα Energy Chews, οι Electrolyte Tablets, τα GU Energy Drink και GU Recovery Drink είναι συνώνυμα με τους αθλητές αντοχής παγκοσμίως, παρέχοντας τους ενέργεια που έχει αποδειχθεί επιστημονικά και δοκιμαστεί από κορυφαίους αθλητές στον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την GU Energy Greece και τα προϊόντα GU, επισκεφθείτε το www.GUenergy.com ή το www.GUenergy.gr. Μάθετε τα νέα της GU Energy Greece στη σελίδα της στο Facebook www.facebook.com/GUEnergyGreece, στο Twitterwww.twitter.com/GUEnergyGreece ή  στο Instagram https://www.instagram.com/guenergygreece/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ IRONMAN

Το εικονικό σήμα Ironman® και η σειρά αγώνων με το σήμα Ironman® είναι η μεγαλύτερη αθλητική πλατφόρμα συμμετοχής αθλητών στον κόσμο. Από την ίδρυσή της το 1978, οι αθλητές έχουν αποδείξει ότι ANYTHING IS POSSIBLE® περνώντας τις γραμμές τερματισμού σε μερικούς από τους πιο δύσκολους αγώνες αντοχής στον κόσμο. Αναγνωρισμένη για την άριστη διεξαγωγή και οργάνωση των αγώνων της, προσέλκυση αθλητών παγκόσμιας κλάσης και παροχής προϊόντων ποιότητας, η World Triathlon Corporation (WTC), ιδιοκτήτης και χειριστής του σήματος Ironman, έχει εξελιχθεί από έναν μόνο αγώνα στην Χαβάη σε έναν παγκόσμιο θρίαμβο με περισσότερους από 219 αγώνες σε όλο το φάσμα των πέντε μοναδικών σημάτων της: Ironman, Ironman 70.3®, 5150 ™ Series Triathlon, Iron Girl® και IronKids®. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.ironman.com.

Leave a Comment

Send this to a friend