fbpx

8οι ΑΓΩΝΕΣ “NUVENTI RACES” 11/7/2021

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ NUVENTI RACES 2021

Η Nuventi, υπό την αιγίδα του Δήμου Π. Φαλήρου και σε συνεργασία με το Πολιτιστικό & Αθλητικό Κέντρο του Δήμου, διοργανώνει την Κυριακή 11 Ιουλίου 2021 στον Φλοίσβο του Π. Φάληρου τους 8ους Αγώνες “Nuventi Races” με Aquathlon Sprint, Σκυταλοδρομία Aquathlon Sprint και Κολυμβητικά events 1Κ και 3Κ στη θάλασσα. Οι αγώνες τελούν υπό τη αιγίδα της Ε.Ο.ΜΟ.Π. και θα διεξαχθούν σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύουν, τα οποία μέχρι στιγμής περιλαμβάνουν τις παρακάτω οδηγίες προς τους συμμετέχοντες και αναμένεται ότι θα γίνουν ευνοϊκότερα από τις αρχές Ιουλίου:

1. Έλεγχος με self test εντός 24ώρου ή με μοριακό PCR ή rapid test εντός 48ώρου πριν τον αγώνα. Υποχρεωτική προσκόμιση βεβαίωσης self test που εκδίδεται εύκολα στο https://self-testing.gov.gr (υπάρχει επιλογή ηλεκτρονικής φόρμας ή αρχείου pdf) ή προσκόμιση βεβαίωσης μοριακού ή rapid test (δεν έχει ληφθεί ακόμη απόφαση από την επιτροπή του Υπ. Υγείας για απαλλαγή των εμβολιασμένων από το testing αλλά παρακολουθούμε το θέμα ώστε να βρεθεί λύση για τους πλήρως εμβολιασμένους με την προσκόμιση της βεβαίωσης εμβολιασμού και για όσους έχουν αντισώματα με την προσκόμιση πράσινου πιστοποιητικού). Θα υπάρχει ιατρός που θα διενεργεί rapid test στον χώρο της γραμματείας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Rapid test διενεργούνται δωρεάν από κλιμάκια του ΕΟΔΥ https://eody.gov.gr/komy-testing-eody, τα οποία δίνουν οδηγίες για την λήψη βεβαίωσης αποτελέσματος.

2. Οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να φέρουν και να κάνουν χρήση μάσκας σε όλους τους χώρους. Εξαιρούνται οι αθλητές μόνο κατά την διάρκεια του αγώνα (χρήση μάσκας μέχρι την εκκίνηση και ξανά μετά τον τερματισμό.)

3. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων αθλούμενων 300 άτομα, ανά block εκκίνησης έως 50 άτομα. Τμηματικές εκκινήσεις των block με χρονική απόσταση μεταξύ τους τουλάχιστον 10 λεπτά. Σε κάθε block, αποστάσεις μεταξύ των συμμετεχόντων 2μ προς κάθε κατεύθυνση.

Μια ανάσα από το κέντρο της πρωτεύουσας και με εύκολη πρόσβαση για όλους, το Π. Φάληρο και οι αγώνες Nuventi Races αναδεικνύονται στο αθλητικό ραντεβού της ευρύτερης περιοχής. Οι διαδρομές περνούν από τα πιο όμορφα σημεία του παραλιακού μετώπου. Η διαδρομή τρεξίματος θα κλείσει στην κυκλοφορία πεζών με ταινία σήμανσης και θα είναι σε 5 γύρους του 1 χλμ μέσα στο Πάρκο Φλοίσβου, όπως στον παρακάτω χάρτη.

Οι αγώνες Nuventi Races είναι ανοιχτοί σε όλους τους αθλητές (ερασιτέχνες, elite, masters, βετεράνους) και αθλούμενους. Θα γίνουν βραβεύσεις γενικής κατάταξης και ηλικιακών κατηγοριών. Ετοιμαστείτε να βρείτε τα όρια σας στους αγώνες των πιο μεγάλων αποστάσεων ή να δοκιμάστε τις δυνάμεις σας στους αγώνες των πιο μικρών αποστάσεων. Όλα υπόσχονται συναρπαστικές εμπειρίες γεμάτες δράση και θετική ενέργεια.

Η ασφάλεια των συμμετεχόντων θα εξασφαλισθεί με την παρουσία πιστοποιημένων ναυαγοσωστών και διασωστών της Lifeguard Hellas.

ΑΓΩΝΕΣ

Ατομικοί

Κολύμβηση 1 χλμ

Κολύμβηση 3 χλμ

Κολύμβηση με στολή (wetsuit neoprene) 1 χλμ

Κολύμβηση με στολή (wetsuit neoprene) 3 χλμ

• Aquathlon Sprint (Κολύμβηση 1 χλμ – Τρέξιμο 5 χλμ)

Ομαδικός

Σκυταλοδρομία Aquathlon Sprint, 2 ατόμων (Κολύμβηση 1 χλμ – Τρέξιμο 5 χλμ)

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

• Ανδρών: 16-29, 30-39, 40-49, 50-59, 60-69, 70-79, 80+

• Γυναικών: 16-29, 30-39, 40-49, 50-59, 60-69, 70+

• Ανδρών Κολύμβηση 1 χλμ: 14-29, 30-39, 40-49, 50-59, 60-69, 70-79, 80+

• Γυναικών Κολύμβηση 1 χλμ: 14-29, 30-39, 40-49, 50-59, 60-69, 70+

• Ανδρών με wetsuit: γενική κατάταξη

• Γυναικών με wetsuit: γενική κατάταξη

•• Για να σχηματισθεί κατηγορία απαιτούνται τουλάχιστον 3 αθλητές. Διαφορετικά, θα γίνεται σύμπτυξη με την αμέσως προηγούμενη κατηγορία.

Σκυταλοδρομίες Aquathlon:

• Ανδρών / Μικτών (ομάδες ανδρών ή μικτών ανδρών/γυναικών)

• Γυναικών

•• Για να σχηματισθεί ξεχωριστή κατηγορία Ανδρών ή Μικτών ομάδων απαιτούνται τουλάχιστον 3 ομάδες σε κάθε κατηγορία. Διαφορετικά, θα γίνεται σύμπτυξη κατηγοριών. Παράδειγμα: Ανδρών με 2 ομάδες και Μικτών με 3 ομάδες θα γίνουν μια κατηγορία Ανδρών / Μικτών.

ΕΠΑΘΛΑ-ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Θα απονεμηθεί έπαθλο για την 1η θέση και μετάλλιο για την 2η και 3η θέση της γενικής κατάταξης ανδρών και γυναικών σε κάθε ατομικό αγώνα.

Για τις 3 πρώτες θέσεις σε κάθε ηλικιακή κατηγορία ανδρών και γυναικών καθώς και στις σκυταλοδρομίες, θα απονεμηθεί μετάλλιο.

Όσοι βραβευθούν στη γενική κατάταξη, δεν θα βραβευθούν και στις ηλικιακές κατηγορίες.

Όλοι οι αθλητές/ριες θα βραβευθούν με αναμνηστικό μετάλλιο συμμετοχής κατά τον τερματισμό τους μόλις παραδώσουν το chip χρονομέτρησης.

Επιπρόσθετα, θα βραβευθεί ο μεγαλύτερος σε ηλικία αθλητής των αγώνων.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο 10/7, Αθλητικό Κέντρο Δήμου Π. Φαλήρου (στάση τραμ Τροκαντερό)

16:00 – 16:30 Τεχνική ενημέρωση

16:00 – 20:00 Παραλαβή πακέτων συμμετοχής (εκτός του chip χρονομέτρησης)

Κυριακή 11/7, Φλοίσβος Π. Φάληρο (στάση τραμ Πάρκο Φλοίσβου)

07:15 – 10:30 Γραμματεία αγώνων

07:30 Άνοιγμα ζώνης αλλαγών Aquathlon

08:00 Εκκίνηση Aquathlon

08:30 Εκκίνηση Κολύμβησης 3 χλμ

10:30 Εκκίνηση Κολύμβησης 1 χλμ

• Οι αθλητές θα πρέπει να προσέρχονται στη Γραμματεία, αν χρειάζεται, και στους χρονομέτρες για την παραλαβή του chip 30 λεπτά πριν το αγώνισμα τους.

• Οι απονομές θα γίνουν μετά το τέλος των αγώνων. 

ΧΑΡΤΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ

• Κολύμβηση http://bit.do/swim-OWS

• Aquathlon http://bit.do/swim-OWS, http://bit.do/runAquathlon

ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Παραλία Φλοίσβου

Τριγωνική διαδρομή 1.000 μ οριοθετημένη με μεγάλες σημαδούρες και με κατεύθυνση αριστερόστροφη.

ΤΡΕΞΙΜΟ

5 χλμ πέντε γύροι του 1 χλμ μέσα στο Πάρκο Φλοίσβου (για την ακρίβεια 1.074 μ ανά γύρο) με κατεύθυνση αριστερόστροφη.

Η διαδρομή είναι επίπεδη, παραλιακή και θα κλείσει στην κυκλοφορία πεζών με ταινία σήμανσης.

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ

Η θάλασσα του Π. Φαλήρου και των αγώνων είναι κατάλληλη για κολύμβηση βάσει εγκύρων μετρήσεων των υδάτων θαλάσσης και μικροβιολογικών αναλύσεων από διαπιστευμένα εργαστήρια http://bit.do/Katalilotita-Idaton

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

1. Η γραμματεία την ημέρα των αγώνων και η ζώνη αλλαγών του Aquathlon θα βρίσκονται παραλιακά στον Φλoίσβο.

2. Η εκκινήσεις των αγώνων Κολύμβησης και του Aquathlon θα δοθούν μέσα στη θάλασσα (water start) κοντά στην προκυμαία της παραλίας Φλοίσβου. Η διοργάνωση θα ανακοινώσει πότε θα πρέπει να συγκεντρωθούν οι αθλητές στην παραλία και πότε θα εισέλθουν στον αγωνιστικό στίβο για τις εκκινήσεις. Κατά τη συγκέντρωση των αθλητών στην παραλία, θα πρέπει να δηλωθούν όσοι φορούν στολή (wetsuit).

Στην κολύμβηση Aquathlon, δεν επιτρέπεται η χρήση στολής (wetsuit) όταν η θερμοκρασία νερού είναι πάνω από 22 °C.

Όλοι πρέπει να περνούν από τις σημαδούρες με τον αριστερό ώμο εκτός από την τελευταία σημαδούρα πριν τερματίσουν που θα πρέπει να την περνούν με τον δεξιό.

Ο αριθμός ΒΙΒ μπορεί να αναγράφεται με σκούρο μαρκαδόρο στον δεξιό ώμο ή για wetsuit στο σκουφάκι για όποιον κολυμβητή ή ακουαθλητή επιθυμεί. Όλοι πρέπει να φορούν το chip χρονομέτρησης στον αστράγαλο.

Οι κολυμβητές των 3 χλμ θα περνούν σε κάθε γύρο από σημείο ελέγχου μέσα στη θάλασσα για καταγραφή.

Βοηθητικά μέσα, όπως πέδιλα και αναπνευστήρες, θα επιτραπούν αλλά οι αθλητές θα εξαιρεθούν από την κατάταξη. Σημαδούρες ασφαλείας και mp3 επιτρέπονται.

3. Για την καλύτερη ασφάλεια της κολύμβησης και όπως συμβαίνει διεθνώς θα υπάρχει χρονικό όριο 18′ για τα πρώτα 500 μ. Σε περίπτωση που κάποιος υπερβεί το όριο, θα πρέπει να παραδώσει το chip χρονομέτρησης και να ανέβει στο σκάφος του ναυαγοσώστη ή να εξέλθει από το νερό στην πλησιέστερη στεριά. Το παραπάνω χρονικό όριο κρίνεται απαραίτητο για την ασφάλεια των κολυμβητών κατόπιν συνεργασίας των διοργανωτών, της Lifeguard Hellas και του Λιμεναρχείου.

4. Στο τρέξιμο, οι αθλητές πρέπει να φορούν μπλούζα ή trisuit και ο αριθμός ΒΙΒ πρέπει να φαίνεται στο μπροστά μέρος του σώματος, σε αντίθετη περίπτωση θα υπάρχει ποινή 3 λεπτών.

5. Οι συμμετέχοντες είναι υπεύθυνοι να γνωρίζουν τις διαδρομές, τις στροφές και τους γύρους που έχουν διανύσει κατά τη διάρκεια των αγώνων. Οι αθλητές μπορούν εύκολα να ξέρουν τους γύρους τους αρκεί να έχουν έναν απλό μετρητή απόστασης ή ρολόι (χρόνος γύρου Χ αριθμό γύρων).

6. Tα chip χρονομέτρησης θα δίνονται από τους χρονομέτρες 30 λεπτά πριν από κάθε αγώνισμα ώστε να περιορίσουν τις απώλειες chip και θα συλλέγονται αμέσως μετά τον τερματισμό.

7. Στις σκυταλοδρομίες, όλες οι αλλαγές θα πρέπει να γίνονται εντός της ζώνης αλλαγών και δίπλα στο κουτί της ομάδας με τον κάθε αθλητή να δίνει το chip χρονομέτρησης στον επόμενο.

8. Παρακαλούμε μην πετάτε πλαστικά ή απορρίμματα κάτω καθώς θα υπάρχει ποινή 3 λεπτών σε περίπτωση ρίψης (penalty for littering).

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΑΓΩΝΩΝ https://goo.gl/z5bnfJ

Πιο κοντά είναι η στάση λεωφορείων Φλοίσβος και μετά η στάση τραμ Πάρκο Φλοίσβου.

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ

Ηλεκτρονική με chip. Θα υπάρχουν σημεία ελέγχου σε κάθε γύρο τρεξίματος και στις αναστροφές.

Τα επίσημα αποτελέσματα των αγώνων θα δημοσιευθούν στη σελίδα της Nuventi στο Facebook και στη σελίδα της εκδήλωσης.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για τη συμμετοχή σας, θα πρέπει να συμπληρώσετε και υπογράψετε υπεύθυνη δήλωση που θα βρείτε στο linkhttps://goo.gl/PQXmxq. Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν υποβληθεί σε ιατρικό έλεγχο μέσα στους τελευταίους 12 μήνες και να προσκομίσουν αντίγραφο ιατρικής βεβαίωσης παθολόγου ή καρδιολόγου ότι είναι υγιείς και μπορούν να συμμετάσχουν σε αθλητικούς αγώνες. Παρακαλούμε φέρτε τη δήλωση συμπληρωμένη και τη βεβαίωση πριν τα events για να μην γίνουν καθυστερήσεις. Ο γονέας ή κηδεμόνας ανηλίκου θα πρέπει να υποβάλλει και υπογράψει τη δήλωση πριν τα events ή να την αποστείλει με το γνήσιο της υπογραφής του. Τα παραπάνω ισχύουν για κάθε μέλος ομάδας σκυταλοδρομίας.

Οδηγίες για να συμπληρώσετε και υπογράψετε ένα αρχείο pdf χωρίς εκτύπωση από το smartphone υπάρχουν στο https://youtu.be/lvOQI0kJFIA.

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ

Το Team Εθελοντών μας θα δώσει δυναμικό παρόν με θετική ενέργεια όπως και στις προηγούμενες διοργανώσεις μας για να υποστηρίξει τις προσπάθειες των αθλητών.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Συμβάλουμε όλοι στη δράση «Αθλητές για το Περιβάλλον» ανακυκλώνοντας ό,τι πλαστικό μπουκάλι ή συσκευασία ενεργειακών gel χρησιμοποιήσουμε. 

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Μέρος των εσόδων από τους αγώνες θα διατεθεί για την αγορά τροφίμων και άλλων ειδών που θα προσφερθούν στο κοινωνικό παντοπωλείο και συσσίτιο του Δήμου Π. Φαλήρου.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΑΚΕΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η παραλαβή των πακέτων συμμετοχής (αριθμός ΒΙΒ κλπ. εκτός του chip) θα γίνει το Σάββατο 10/7 και ώρες 16:00-20:00 από το Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Π. Φαλήρου (δίπλα στη στάση τραμ Τροκαντερό). Η παραλαβή θα γίνεται στην αίθουσα του πρώτου ορόφου δίπλα στο κολυμβητήριο στην κεντρική είσοδο του Αθλητικού Κέντρου. Κατ’ εξαίρεση, αν κάποιοι διαμένουν εκτός Αττικής ή δεν προλάβουν να παραλάβουν το πακέτο συμμετοχής, μπορούν να το πάρουν από τη γραμματεία των αγώνων την Κυριακή 11/7 και ώρες 7:15-10:30 πμ.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η τεχνική ενημέρωση θα διεξαχθεί το Σάββατο 10/7 και ώρες 16:00-16:30 στο Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Π. Φαλήρου (δίπλα στη στάση τραμ Τροκαντερό). Η ενημέρωση θα γίνει στην αίθουσα του πρώτου ορόφου δίπλα στο κολυμβητήριο στην κεντρική είσοδο του Αθλητικού Κέντρου. Θα δοθούν απαντήσεις και διευκρινίσεις σε τυχόν ερωτήματά σας.

ΠΑΡΟΧΕΣ

Μετάλλιο αγώνα, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αριθμός ΒΙΒ, τεχνική μπλούζα αγώνων από διαπνέον υλικό , ενυδάτωση, μπανάνα. Δεν θα δοθούν σκουφάκια κολύμβησης.

Επιπρόσθετα, οι συμμετέχοντες θα λάβουν ό,τι προϊόντα, υπηρεσίες και δώρα προσφέρουν οι χορηγοί και υποστηρικτές μας. Στους προηγούμενους αγώνες μας, είχαμε εξασφαλίσει πλούσιες παροχές όπως: ισοτονικό/ενεργειακό ποτό, μπάρα δημητριακών, τορτίγια με 5 λαχανικά, pasta μακαρονάδα αποκατάστασης και sushi(πριν την απονομή των μεταλλίων) καθώς και υπηρεσίες security. Μείνετε συνδεδεμένοι καθώς θα ανακοινώνουμε τυχόν παροχές των χορηγών μας στις σελίδες των αγώνων στο Facebook. Παρακαλούμε κάνετε “Like” στις δημοσιεύσεις μας για τους Επίσημους Υποστηρικτές μας καθώς είναι σημαντικό να βλέπουν την ανταπόκρισή σας.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Δεν πρέπει να λείψει κανείς από αγώνες τόσο κοντά στην Αθήνα. Δώσε το παρών!

Δηλώστε τώρα συμμετοχή. Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά στο link: https://forms.gle/iZj7uZkGVXRG4Sjr9(για να μπείτε στη νέα φόρμα απαιτείται να έχετε λογαριασμό Google, αν δεν έχετε λογαριασμό, ανοίξτε εύκολα στη σελίδα google.com βάζοντας ένα όνομα χρήστη/username και έναν κωδικό/password).

Για εγγραφή και πληρωμή έως και 6/7:

• Κολύμβηση 1 χλμ (χωρίς & με στολή wetsuit) 20 ευρώ

• Κολύμβηση 3 χλμ (χωρίς & με στολή wetsuit) 25 ευρώ

• Aquathlon Sprint (Κολύμβηση 1 χλμ – Τρέξιμο 5 χλμ) 25 ευρώ

• Σκυταλοδρομία Aquathlon Sprint, 2 ατόμων (Κολύμβηση 1 χλμ – Τρέξιμο 5 χλμ) 35 ευρώ

•• Αν αθλητής/τρια επιθυμεί να συμμετάσχει σε δεύτερο αγώνισμα, παρακαλούμε όπως συμπληρώσει νέα φόρμα εγγραφής στην οποία θα λάβει έκπτωση 5 ευρώ χωρίς δεύτερο μπλουζάκι.

Για εγγραφή και πληρωμή από 7/7 έως και 9/7:

• Κολύμβηση 1 χλμ (χωρίς & με στολή wetsuit) 25 ευρώ

• Κολύμβηση 3 χλμ (χωρίς & με στολή wetsuit) 30 ευρώ

• Aquathlon Sprint (Κολύμβηση 1 χλμ – Τρέξιμο 5 χλμ) 30 ευρώ

• Σκυταλοδρομία Aquathlon Sprint, 2 ατόμων (Κολύμβηση 1 χλμ – Τρέξιμο 5 χλμ) 45 ευρώ

•• Αν αθλητής/τρια επιθυμεί να συμμετάσχει σε δεύτερο αγώνισμα, παρακαλούμε όπως συμπληρώσει νέα φόρμα εγγραφής στην οποία θα λάβει έκπτωση 5 ευρώ χωρίς δεύτερο μπλουζάκι.

Παρακαλούμε αποφύγετε την εγγραφή σας στις 10/7 και κατά την ημέρα των αγώνων. Για εγγραφή και πληρωμή στις 10 ή 11/7 εάν υπάρχει διαθεσιμότητα και για περιορισμένο αριθμό θέσεων:

• Κολύμβηση 50 ευρώ

• Aquathlon 80 ευρώ

• Σκυταλοδρομία Aquathlon Sprint, 2 ατόμων, 90 ευρώ


Οι ηλεκτρονικές εγγραφές θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι και την Παρασκευή 9/7 για περιορισμένο αριθμό αθλητών.

Τα ΒΙΒ θα έχουν το όνομα των συμμετεχόντων για όσες εγγραφές και πληρωμές γίνουν έως και την Τρίτη 6/7.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, έχει προστεθεί η Alpha Bank και η Eurobank.

ALPHA BANK

IBAN: GR6001401180118002002020880

EUROBANK

IBAN: GR1902600350000130200773937

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: NUVENTI

• Το ονοματεπώνυμο σας πρέπει να αναγράφεται οπωσδήποτε στην αιτιολογία/περιγραφή του καταθετηρίου αλλιώς δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί η εγγραφή σας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Ή ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να αλλάξουν την ημερομηνία τέλεσης των αγώνων για σοβαρούς λόγους ή να ακυρώσουν τους αγώνες λόγω συνθηκών Covid-19. 

Σε περίπτωση ακύρωσης των αγώνων, οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν από τη σελίδα της Nuventi στο Facebook. Οι εγγραφέντες θα έχουν την επιλογή να λάβουν πίσω το ποσό συμμετοχής τους ή να μεταφέρουν την εγγραφή τους για επόμενη διοργάνωση Nuventi Races κατόπιν email που θα αποστείλουν με τον αριθμό του τραπεζικού λογαριασμού τους.

Επιστροφή του χρηματικού ποσού θα πραγματοποιείται με αφαίρεση των τραπεζικών εξόδων για μεταφορές σε λογαριασμούς εκτός Alpha Bank ή Eurobank.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Η παρούσα προκήρυξη μπορεί να τροποποιηθεί από τους διοργανωτές.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στέλιος Χάσικος, Ph.D.

nuventi@yahoo.com

Τηλ. 6944698981 (για τυχόν επείγουσες ερωτήσεις)

•• Παρακαλούμε κάνετε “Like” και “Follow” τη σελίδα Nuventi και τη σελίδα της εκδήλωσης για τους αγώνες στο Facebook για να βεβαιωθείτε ότι θα λαμβάνετε όλες τις σημαντικές ενημερώσεις και ειδοποιήσεις σχετικά με τους αγώνες. Μείνετε συνδεδεμένοι.

•• Please “Like” and “Follow” Nuventi and the Event page for the races on Facebook to make sure that you receive all important updates and notifications about the races. Stay tuned.

Follow us on:

www.facebook.com/nuventi

www.facebook.com/events/1160157817824634

Twitter: @Nuventi1

Instagram: nuventi1

#Nuventi #NuventiRaces #Swimming #Aquathlon #Running #WeLoveSwimming #WeLoveAquathlon #WeLoveRunning #WeLoveSportsRacing

Δηλώστε τώρα συμμετοχή

Δεν πρέπει να λείψει κανείς από αγώνες τόσο κοντά στην Αθήνα. Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά στο link: https://forms.gle/iZj7uZkGVXRG4Sjr9 (για να μπείτε στη νέα φόρμα απαιτείται να έχετε λογαριασμό Google, αν δεν έχετε λογαριασμό, ανοίξτε εύκολα στη σελίδα google.com βάζοντας ένα όνομα χρήστη/username και έναν κωδικό/password).

Leave a Comment

Send this to a friend