Τransition Sports: Sprint Triathlon 2 Ιουλίου 2022 Λίμνη Δόξα Φενεού

Ένα ειδυλλιακό τοπίο στην Ορεινή Κορινθία πνιγμένο στο πράσινο, με  παραδοσιακά χωριά και πάμπολλα αξιοθέατα, η μαγευτική Λίμνη Δόξα, θα φιλοξενήσει και πάλι φέτος τη συναρπαστική τριαθλητική συνάντηση που διοργανώνει η Τransition Sports, σε συνεργασία με τον Δήμο Σικυωνίων και λοιπούς τοπικούς φορείς! Σε υψόμετρο 900μ., μέσα στα έλατα, ο ξεχωριστός αυτός αγώνας διεξάγεται σε ιδιαίτερα φιλικές και ασφαλείς συνθήκες μέσα και περιμετρικά της λίμνης και στη δροσιά του απογεύματος του Σαββάτου!

Έτσι μαζί με το αθλητικό event συνδυάζουμε και μια φανταστική απόδραση από την πόλη, αφού ο Φενεός απέχει μόνο 2 ώρες απ’ την Αθήνα (160χμ.) Ελάτε για τον αγώνα του Σαββάτου αυθημερόν αφού η τοποθεσία προσφέρεται ιδανικά για μονοήμερη εκδρομή, ή όσοι θέλετε, και από Παρασκευή: το βράδυ θα έχουμε το παραδοσιακό μας pasta-party με ντόπιες χυλοπίτες και μυζήθρα σε τοπική ταβέρνα!

Ο αγώνας περιλαμβάνει sprint απόσταση τριάθλου (750 μ. κολύμπι, 20 χιλ. ποδήλατο, 5 χιλ. τρέξιμο), ατομικό και ομαδικό. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 6 η ώρα το απόγευμα του Σαββάτου. Το τρέξιμο και το ποδήλατο θα γίνει γύρω από τη λίμνη σε άσφαλτο και σε φλατ έδαφος, ο δε αγώνας θα είναι non-draft  και με κριτές ως προς το ποδηλατικό σκέλος.
*Ως προς το τρέξιμο, αυτό έχει γύρω στα 100 με 200 μέτρα χώμα βγαίνοντας από τη ζώνη αλλαγής μέχρι την άσφαλτο.Οι εγγραφές είναι ανοιχτές. Δηλώνετε τη συμμετοχή σας εδώ:

2 thoughts on “Τransition Sports: Sprint Triathlon 2 Ιουλίου 2022 Λίμνη Δόξα Φενεού”

    • Καλημέρα σας! Δουλεύει κανονικά, μόλις έγινε εγγραφή από τον σύνδεσμο/link!

      Reply

Leave a Comment

Send this to a friend