fbpx

Η αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου

Μπορεί να μην υπάρχει αγωνιστική τριαθλητική δραστηριότητα αυτό το Σαββατοκύριακο εντός Ελλάδις (εορτασμός του Αγίου Πνεύματος), παρόλα αυτά έχουμε δύο Ελληνικές Συμμετοχές σε αγώνες του εξωτερικού.

Ο Δήμος Γαζετάς, μετά την πολύ καλή εμφάνισή του στο IM 70.3 Greece το περασμένο Απρίλιο (5.19.00), αγωνίζεται το Σαββάτο 15h.6 στο ΙΜ 70.3 Otepää, Esthonia (Bib 511, M35-39). Ο συγκεκριμένος αγώνας διεξάγεται στην ειδυλλιακή λίμνη Pühajärv, γνωστό θέρετρο στην Εσθονία όχι μόνο για την φυσική ομορφία της περιοχής, αλλά γιατί στο συγκεκριμένο σημείο διεξάγωνται πολλές ακόμη αθλητικές δραστηριότητες (Rally Estonia, FIS Cross-Country World Cup, Worldloppet Tartu Ski Marathon, κλπ). Καλή επιτυχία Δήμο!

Την Κυριακή 16 Ιουνίου, ο Απόστολος Χρυσαφέλης συμμετέχει στο Xterra Denmark (Højbjerg), υπερασπιζόμενος την 2η θέση που κατέχει μέχρι τώρα στην Ευρωπαική κατάταξη, όσον αφορά το AG (Μ35-39). Είναι η 4η συμμετοχή του Απόστολου στο φετινό XTERRA European Tour, μετά τις προηγούμενες συμμετοχές του στα  XTERRA CyprusXTERRA Greece & XTERRA Malta. Καλή επιτυχία Απόστολε!


Leave a Comment

Send this to a friend