Έρχεται σε λίγες ημέρες το φεστιβάλ Θάλλασας και ναυτικών στον Τυρό Αρκαδίας

Κλείσε θέση για το κολυμβητικό event της ΚυνουρίαςΟι εγγραφές άνοιξαν

Η ΚΟΙΝΣΕΠ Α ΧΩΡΑ ΝΑΜΟΥ, στα πλαίσια του προγράμματος “Φεστιβάλ Θάλλασσας και Αλιείας στον Tυρό Αρκαδίας” διοργανώνει κολυμβητικό event την Κυριακή 18 Ιουνίου με την ονομασία Tyros Open Sea Swim event 2023.
Στο ιδανικό σκηνικό που διαμορφώνει το Μυρτώο Πέλαγος και ο Πάρνωνας σας προσκαλούμε να βιώσετε την εμπειρία ενός ξεχωριστού αγώνα.

Kολυμπώντας στα καταγάλανα νερά του Μυρτώου Πελάγους, σε μια από τις ομορφότερες παραθαλάσσιες πόλεις της Πελοποννήσου, το event περιλαμβάνει κολύμβηση 1500μ, 3000μ. και παιδική διαδρομή 300 – 500μ.

Εκδήλώσεις με θέμα την θάλασσα γύρω και μέσα σε αυτήν.

Το φεστιβάλ Θάλασσας του οποίου κεντρική εκδήλωση είναι οι κολυμβητικοί αγώνες θα γίνουν στον Τυρό Αρκαδίας από την Παρασκευή 16 Ιουνίου μέχρι και την Δευτέρα 19 Ιουνίου και πλαισιώνετε με διάφορα μουσικοχορευτικά δρώμενα, παραστάσεις για μικρά παιδιά, φωτογραφική έκθεση, πεζοπορίες, εκμάθηση και αγώνες Sea Kayak, βραδιές γεμάτες μουσική και χορό και πολλές ακόμα εκπλήξεις.

Η συμμετοχή στους αγώνες καθώς και σε όλες τις εκδηλώσεις είναι δωρεάν. ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ για το κολυμβητικό event

και δείτε πληροφορίες, πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο από την εκδήλωση του 2022 μέσα στο site www.tyros-seafestival.gr.

με εκτίμηση η Ο.Ε.

Leave a Comment

Send this to a friend