fbpx

Το ΟΑΚΑ φιλοξενεί αθλητική δράση για καλό σκοπό

Ολοκληρώθηκε και φέτος η ετήσια γιορτή του γυμναστηρίου της Γιάννας Καφετζή Giannas Gym της γνώστης αθλήτριας του μήκους. Όπως και το 2021 η γιορτή ελαβε μέρος στο κεντρικό στάδιο του ΟΑΚΑ που ηταν και ο κυριος συνδιοργανωτής και ολα τα έσοδα διατέθηκαν για την υποστήριξη του Συλλόγου ΙΩΝΑΣ ΤΜΉΜΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΉΣ ΑΓΩΓΉΣ ΑΜΕΑ.


Το ΟΑΚΑ και η Διοίκηση του με γενικό διευθυντή τον κ Κωνσταντίνο Χαλιορή δειχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον της σε τέτοιου είδους διοργανώσεις που ενισχύουν την προσπάθεια συλλόγων ΑμεΑ που δραστηριοποιούνται στις εγκαστασεις του ολυμπιακού κέντρου. Η γιορτή έχει αγωνιστικό χαρακτήρα καθώς οι αθλούμενοι του γυμναστηρίου λαμβάνουν μέρος σε ένα ανεπίσημο αγώνα. Αυτή τη φορά οι αθλούμενοι άντρες κατω των 40 αγωνίστηκαν στο “άλμα εις μήκος άνευ φοράς”, “200μετρα τρέξιμο ” και “1000μετρα τρέξιμο”.Οι άντρες ανω των 40 στα “1000μ τρέξιμο” Οι γυναίκες κάτω των 40 αγωνίστηκαν στο “άλμα εις μήκος άνευ φοράς ” στα “60μ τρέξιμο ” και στα “600μ τρεξιμο”Οι γυναίκες άνω των 40 στα “600μ τρέξιμο” Το άθροισμα των τριων αθληματων καθοριζε τους νικητές. Τρίαθλο ανδρών Ανδρέας ΚουσιορηςΓαβριήλ ΝικολακόπουλοςΧριστόφορος ΓρατσιαςΤρίαθλο γυναικών Κωτσάκη ΖωήΔερνιτσιωτη ΕλένηΒεντούρη Αμαρυλλίς 1000m ανδρώνΦελουτζης ΑνδρέαςΠαναγόπουλος ΑλέξανδροςΣκουρδουμπας Σπύρος600m γυναικώνΣαμιωτάκη ΝικολέταΚουτσοθεοδωρου ΒίκυΣιμόπουλου ΕύηΑνάμεσα στους συμμετέχοντες αγωνίστηκαν και αθλητές του συλλόγου Ιωνάς. 100μ με αγωνιστικά αμαξίδια Φραγκίσκος Αρμάος Οκταπόδης Κωνσταντίνος 100μ τρέξιμο Χρήστος Μιχαλόπουλος 600μ Κωστής Σπυράκος – συνοδός Γιώργος Γκούντας Εμμανουέλα – συνοδός Θεοδώρα Γκαβού1000μΑντιγόνη Βασιλόπουλου Γιώργος Μπέλλος- συνοδός Γιώργος Γκούντας Σωκράτης Διγγόλης. Χρήστος Κορομηλάς- συνοδός Μαρίνα Μινιτς 


Ο πρόεδρος του Ιωνά, Χρήστος Κορομηλάς στις δηλώσεις του ανέφερε:Αισθανόμαστε πολύ τυχεροι που η κύρια δραστηριοποίηση του συλλόγου μας γίνεται στο ΟΑΚΑ.Το Ολυμπιακό αθλητικό κέντρο είναι ένας ολοζώντανος οργανισμος,  που βρίσκεται σε διαρκή κινητικότητα με τις δραστηριότητες, τις διοργανώσεις και τις συνδιοργανώσεις του, που προσφέρουν στήριξη, υποστήριξη, φροντίδα, προσβασιμότητα σε όλους τους αθλητές, τους αθλούμενους, και τους επισκέπτες του.Έτσι ακριβώς και σήμερα το γυμναστήριο της Γιάννας καφετζή, στενής φίλης και υποστηρίκτριας του συλλόγου μας, σε συνδιοργάνωση με το ΟΑΚΑ δημιούργησαν, σχεδίασαν και πραγματοποιήσαμε αυτήν την δράση της εμπρακτης στήριξης προς τον σύλλογο μας. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την ψυχή μου την Γιάννα για την άδολη και ανιδιοτελή φιλία της καθώς επίσης το ΟΑΚΑ, τους εργαζόμενους και την διοίκηση του για τον επαγγελματισμό, την ευσυνειδησία και την  ενσυνείδηση με την οποία αγγίζουν την κάθε μας ανάγκη και λύνουν το κάθε μας πρόβλημα.


Ο γενικός διευθυντής του ΟΑΚΑ κ Κωνσταντίνος Χαλιορής δήλωσε: “Το ΟΑΚΑ συμμετείχε με μεγάλη χαρά στην αθλητική γιορτή του Συλλόγου Ιωνάς Τμήμα Θεραπευτικής Αγωγής ΑΜΕΑ. Τέτοιες εκδηλώσεις προβάλλουν το Ολυμπιακό Στάδιο και, μέσα από ανάλογα event, δείχνουμε έμπρακτα το ενδιαφέρον μας για τους συνανθρώπους μας. Τα έσοδα διατέθηκαν στον Σύλλογο του Ιωνά, ο οποίος με τις δράσεις στέκεται στο πλευρό ανθρώπων που έχουν ανάγκη. Το ΟΑΚΑ είναι οι άνθρωποι του. Είναι οι άνθρωποι που εργάζονται σε αυτό, οι άνθρωποι που αθλούνται σε αυτό, οι άνθρωποι που το επιλέγουν για ένα περπάτημα. Η αγάπη και η υποστήριξη όλων αυτών των ανθρώπων αποτελεί εφαλτήριο ώστε το Ολυμπιακό Συγκρότημα να ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον”.  

Βίντεο της Αθλητικής γιορτής 

Leave a Comment

Send this to a friend