fbpx

Τα αγωνίσματα του τριάθλου στο επόμενο επίπεδο με το νέο myathlete hub

Εδώ και δύο μήνες, οι λάτρεις του τριάθλου αλλά και όλοι εκείνοι που προσεγγίζουν την ευεξία και την καλή υγεία μέσω της γυμναστικής και της σωστής διατροφής απέκτησαν ένα νέο σπίτι. Το myathlete άνοιξε ξανά τις πόρτες του στο νέο δικό του χώρο και τα σχόλια όσων έσπευσαν ήδη να το επισκεφτούν, είναι διθυραμβικά!

Ιδανικό «σπίτι» για όσους ασχολούνται με το τρίαθλο και τα αγωνίσματά του.

Έως τώρα, το myathlete παρείχε υπηρεσίες εργομέτρησης, προπόνησης και διατροφής υψηλού επιπέδου, καθιστώντας το κορυφαία επιλογή για όσους τρέχουν μαραθώνιο, κάνουν τρίαθλο ή/και ποδήλατο ή έχουν κάποιον σημαντικό αθλητικό στόχο. Πάντοτε με αιχμή του δόρατος την εξειδίκευση στην εργομέτρηση, το myathlete μεγαλώνει και παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες προπόνησης και διατροφής σε όσους θέτουν υψηλούς στόχους.

Η φιλοσοφία του myathlete συνοψίζεται σε πέντε (5) συγκεκριμένα βήματα. Κι αν αναρωτιέστε ποια είναι αυτά:

  1. Η αρχή γίνεται με τη διαδικασία της εργομέτρησης, που αποτυπώνει την πραγματική εικόνα της φυσικής κατάστασης εκείνου που την κάνει.
  2. Στη συνέχεια, σε συνεργασία με εξειδικευμένους προπονητές (τρέξιμο, κολύμπι, ποδήλατο κ.α.) τίθενται ρεαλιστικοί στόχοι με βάση τον τρόπο ζωής, την ηλικία και τους στόχους του αθλούμενου.
  3. Κατόπιν, μοντελοποιείται ένα προσωποποιημένο πρόγραμμα άθλησης και ευεξίας, σε συνεργασία με τον προπονητή και το διατροφολόγο.
  4. Γίνεται υλοποίηση του προγράμματος άσκησης, πάντα με την καθοδήγηση του προπονητή και του διατροφολόγου.
  5. Τα αποτελέσματα μετρούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα και ρυθμίζεται, αντίστοιχα, το πρόγραμμά.

Όλα τα παραπάνω στεγάζονται πλέον σε ένα υπερσύγχρονο wellness hub και βρίσκονται στη διάθεση του κοινού, φέρνοντας τους στόχους του καθενός πιο κοντά από ποτέ! Η απόλυτα καινοτόμα, αθλητικοκεντρική φιλοσοφία του myathlete, που προσαρμόζεται στους προσωπικούς ρυθμούς κάθε αθλούμενου, αποτελεί την ιδανική επιλογή για όλους: από κάποιον που δεν έχει αθληθεί ποτέ, μέχρι επαγγελματίες αθλητές που θέλουν να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους!

State of the Art εγκαταστάσεις και μηχανήματα

Στο νέο myathete hub όλα προσφέρονται στο υψηλότερο επίπεδο παροχής υπηρεσιών: από το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, μέχρι τις εγκαταστάσεις και τα μηχανήματα. Ξεχωρίζει η πισίνα εργομέτρησης και personal training με αντίθετη ροή, που χρησιμεύει και για αποκατάσταση δρομικών τραυματισμών με τον ενσωματωμένο διάδρομο τρεξίματος στο βυθό της. 

Ακολούθως, διάδρομοι τελευταίας τεχνολογίας και επιστημονικά εργαλεία για όλων των ειδών τις μετρήσεις και για κάθε άθλημα/αγώνισμα. Και όλα αυτά σε ένα χώρο υψηλής αισθητικής που εντυπωσιάζει τον επισκέπτη με ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε μικρή λεπτομέρεια που θα κάνει την εμπειρία της επίσκεψης μοναδική. 

myathlete + app.

Απόλυτα εναρμονισμένο στη σημερινή ψηφιακή πραγματικότητα, το myathlete παρέχει, επίσης, στα μέλη του την εφαρμογή myathlete+ για Αndroid και IOS, που προσφέρει 24ωρη σύνδεση με τον κόσμο του wellness. Μέσα από το app, ο χρήστης έχει: 

  • δυνατότητα αλλαγής του προγράμματος σε λίγα δευτερόλεπτα online, 
  • πρόσβαση σε άρθρα για την υγεία, την άσκηση και την ευεξία, 
  • διατροφικές προτάσεις και συνταγές από το mynutrition, καθώς και 
  • δυνατότητα δήλωσης συμμετοχής σε events. 

Αν επιθυμείτε οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες του myathlete ή αν απλά θέλετε να πετύχετε τους wellness στόχους σας, μία επίσκεψη στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του myathlete στη Γλυφάδα, στην οδό Δασκαρόλη 67 (τηλ. 210 224 1992) αποτελεί το πρώτο βήμα για μια πιο υγιή και γεμάτη ευεξία ζωή.

Leave a Comment

Send this to a friend