fbpx

Στην τελική ευθεία: Εσύ θα λείπεις; Που αλλού; 8ο MaskaRun Ορχομενού!

Λίγες ημέρες έμειναν μέχρι την Κυριακή 10 Μαρτίου που θα διεξαχθεί το 8ο MaskaRun στον Ορχομενό.

Οι διοργανωτές της ξεχωριστής αυτής διοργάνωσης βάζουν τις τελευταίες πινελιές για να είναι όλα έτοιμα και στην ώρα τους ώστε να απολαύσουν οι εκατοντάδες συμμετέχοντες μια άρτια εκδήλωση, όπως άλλωστε γίνεται εδώ και χρόνια.

  • Όλοι οι δρόμοι την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023 οδηγούν στον Ορχομενό, μην χάσετε την ευκαιρία να γίνεται μέρος της γιορτής! 

Οι συμμετοχές για την εξασφάλιση της δωρεάν αναμνηστικής και συλλεκτικής μπλούζας του 8ου MaskaRun έχουν εξαντληθεί και ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ συμμετοχών. Οι φίλοι που δεν πρόλαβαν να εξασφαλίσουν με την εγγγραφή τους την φετινή μπλούζα παροτρύνονται να φορέσουν το χαμόγελό τους, αποκριάτικες στολές, μάσκα, καπέλο, να μακιγιαριστούν ή όποια άλλη καρναβαλική έμπνευση έχουν και να έρθουν στην κεντρική πλατεία του Ορχομενού. Η διανομή της μπλούζας για όσους έχουν δηλώψσει συμμετοχή θα γίνει την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 το πρψί από 08:30 μέχρι 10:30 και σε περίπτωση που θα υπάρχουν ακυρώσεις, τα μπλουζάκια θα διανεμηθούν στους παραβρισκόμενους συμμετέχιντες που δεν πρόλαβαν να δηλώσουν την συμμετοχή τους.

Τρέχεις και…χωρίς μπλουζάκι μόνο με το χαμόγελό σου!!!

Το MaskaRun Ορχομενού έχει φίλους. Φανατικούς φίλους που κάθε χρόνο το κάνουν ξεχωριστό με την δυναμική και  πολυπληθή συμμετοχή τους. Το MaskaRun είναι μια μεγάλη χαρούμενη παρέα μια μεγάλη αγκαλιά!

Χωράει μικρούς,  μεγάλους, τετράποδους και άλλους φίλους, αρκεί να χαμογελάνε. Το χαμόγελο είναι το μόνο αντίτιμο που σας ζητάμε! Όλα τα άλλα τα φροντίζουμε εμείς, σας τα παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ!

  • Στο MaskaRun Ορχομενού Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Νικητές είναι όλοι, όσοι θα μπουν στην γραμμή της εκκίνησης.

Όλα έτοιμα λοιπόν για την εκκίνηση του 8ου MaskaRun 2024 εσύ θα λείπεις; που αλλού στο MaskaRun Ορχομενού.

Το συλλεκτικό και ξεχωριστό μπλουζάκι του 8ου MaskaRun Ορχομενού

Πολύχρωμο ποτάμι, χαρούμενα πρόσωπα και φωνές, κατακλύζει κάθε χρόνο τους δρόμους του Ορχομενού την ημέρα διεξαγωγής του MaskaRun.

Ιδιαίτερα δε το χρώμα που δίνουν οι δρομείς φορώντας το ξεχωριστό και συλλεκτικό μπλουζάκι.

Φέτος στο 8ο MaskaRun το μπλουζάκι των δρομέων είναι ΚΟΚΚΙΝΟ και αυτό το χρώμα θα δώσουν στο περιβάλλον, στην κεντρική πλατεία και στους δρόμους που διασχίζει η διαδρομή του MaskaRun.

Έτσι ακριβώς όπως ταιριάζει στο MaskaRun! Ζωηρό, χαρούμενο και ξεχωριστό το χρώμα που έχει το μπλουζάκι του 8ου MaskaRun 2024, προσφορά του μέγα Χορηγού PROTERGIA που θα φορέσουν οι συμμετέχοντες κάθε ηλικίας και παρέχεται δωρεάν.

Η αφίσα του 8ου MaskaRun Ορχομενού

Πολύχρωμη, στα χρώματα του Καρναβαλιού, με κομφετί, χρωματιστές κορδέλες και κεντρικό θέμα τους αρλεκίνους-δρομείς σύμβολο του MaskaRun, κυκλοφόρησε η αφίσα του 8ου MaskaRun Ορχομενού που θα γίνει την Κυριακή 10 Μαρτίου με ώρα εκκίνησης 11:30 από την Κεντρική Πλατεία.

Στην αφίσα της διοργάνωσης αναφέρονται οι διοργανωτές του 8ου MaskaRun, Δήμος Ορχομενού και η ιστοσελίδα asopichos.gr, ο μέγας χορηγός protergia, οι χορηγοί Επιμελητήριο Βοιωτίας, Σύλλογος Εμπόρων Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ορχομενού και χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την ώρα και τον τόπο της εκκίνησης και τερματισμού, την διανομή υλικού και την ώρα προσέλευσης.

«Δήλωσα συμμετοχή, Ορχομενέ θα είμαι εκεί!!!» το σύνθημα από τα παιδιά για το 8ο MaskaRun

Το MaskaRun εμπνέει τα παιδιά και τα παιδιά το MaskaRun και κάθε χρόνο δημιουργούν αφίσα, βίντεο και σύνθημα για την αγαπημένη τους εκδήλωσης.

Δεν μας ξέχασαν και φέτος!!! Κάθε χρόνο τα παιδιά με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο, καλούν τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους φίλους τους να συμμετάσχουν στο MaskaRun!

Στη ζωγραφιά των παιδιών αποτυπώνεται ο δρομέας σύμβολο του MaskaRun ενώ η αστείρευτη παιδική φαντασία αποτυπώνει την διαδρομή που είναι σε μορφή μάσκας, στην οποία ζωγραφίζουν μάτια και στόμα!!!

Το συλλεκτικό μετάλλιο του 8ου MaskaRun Ορχομενού

Στο MaskaRun στόχος μας είναι να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερα χαρούμενα πρόσωπα, να δώσουμε περισσότερο χρώμα, να δημιουργούμε σε κάθε διοργάνωση κάτι ξεχωριστό, κάθε φορά και μια έκπληξη.

Γιατί αυτό είναι το MaskaRun, κάτι ξεχωριστό, πρωτότυπο, πολύχρωμο, με ζωντάνια και πολλούς μα πάρα  πολλούς πιστούς φίλους.

Φωτεινό, πολύχρωμο, πρωτότυπο, συλλεκτικό, από ειδικό πηλό και “ψημένο” σε υψηλή θερμοκρασία είναι αυτό που ο καθένας θα το ήθελε για να εμπλουτίσει τη συλλογή του!

Χειροποίητο εξ ολοκλήρου με ειδικό πηλό, ψημένο στους 1300 βαθμούς με πολύχρωμη κορδέλα σας περιμένει στον τερματισμό την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 στην Κεντρική Πλατεία του Ορχομενού να το κρεμάσετε στο στήθος σας, ανταμείβοντας την προσπάθεια και τη συμμετοχή σας σε αυτή την ξεχωριστή γιορτή του αθλητισμού.

«Τη μάσκα μου φορώ… που αλλού στο 8ο MaskaRun Ορχομενού». Έτοιμο το ηχητικό κάλεσμα, ακούστε

Εχουμε μπει στην τελική ευθεία για το 8ο MaskaRun Ορχομενού και όλες οι διαδικασίες για την άρτια διοργάνωση βρίσκονται στο τελικό στάδιο και για την άρτια διοργάνωση είναι όλα έτοιμα περιμένοντας τους φίλους που θα πάρουν μέρος. 

Έτοιμο είναι και το ηχητικό μήνυμα προσφορά του ραδιοφωνικού σταθμού SIRIOS FM 95,8, για την προβολή του 8ου MaskaRun Ορχομενού!  Απολαύστε το…

Με εικόνες από προηγούμενες διοργανώσεις, χαρούμενα πρόσωπα και πολύ χρώμα μας καλεί στον Ορχομενό την Κυριακή 1ο Μαρτίου 2024, να ζήσουμε όμορφες στιγμές,.

8ο MaskaRun Ορχομενού – Ωρολόγιο Πρόγραμμα

  • Σάββατο 9 Μαρτίου 2024

Δημαρχείο Ορχομενού (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου)

11:00 – 15:00 Άφιξη εθελοντών – Προετοιμασία υλικού 8ου MaskaRun 2024. Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, Δημαρχείο Ορχομενού.

17:00-18:00 Σύσκεψη των συνεργαζόμενων φορέων με τη συμμετοχή εθελοντών. Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, Δημαρχείο Ορχομενού.

  • Κυριακή 10 Μαρτίου 2024

Δημαρχείο Ορχομενού (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου)

08:15  Άφιξη εθελοντών, ενημέρωση.

08:30-10:30 Διανομή Υλικού – Πληροφορίες – Εγγραφές

  • Κυριακή 10 Μαρτίου 2024

Κεντρική Πλατεία Ορχομενού

09:00-10:30 Διαμόρφωση χώρου στην πλατεία, μεταφορά και τοποθέτηση υλικών

10:30-11:15 Τοποθέτηση εθελοντών στα σημεία ευθύνης τους

11:00-11:25 Προετοιμασία, προθέρμανση

11:25 Τοποθέτηση δρομέων στην εκκίνηση

11:25 Τοποθέτηση προπορευόμενων μηχανών υπόδειξης διαδρομής και πίσω από τους δρομείς (σκούπα)

11:25-11:30 Χαιρετισμοί

11:30 Εκκίνηση

Έως 12:15 τερματισμοί και παράλληλα όλοι χορεύουν στην πλατεία σε Καρναβαλικούς (και όχι μόνο) ρυθμούς.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο των προηγούμενων διοργανώσεων (αρχείο-έτος)

Σας περιμένουμε στο 8ο MaskaRun Ορχομενού!

Που αλλού! 

Πουθενά αλλού! MaskaRun Ορχομενού 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ MaskaRun

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2024

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΔΙΑΔΡΟΜΗ 

Περισσότερα   MaskaRun.gr    fb    YouTube   #MaskaRun

Σχεδιασμός και υποστήριξη των ιστοσελίδων quadraweb – https://quadraweb.gr/

Η διαδρομή

Δείτε την περιγραφή της διαδρομής

Leave a Comment

Send this to a friend