fbpx

Παράταση για τον Virtual Μαραθώνιο Αθήνας έως τις 27 Νοεμβρίου

Βελτιώστε τον χρόνο σας!

Δεδομένου του μεγάλου ενδιαφέροντος που έχει εκδηλωθεί για συμμετοχή στην εν λόγω διοργάνωση, και λαμβάνοντας υπόψη την αυστηροποίηση οδηγιών για την ατομική άθληση σε εθνικό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο, ο ΣΕΓΑΣ αποφάσισε την παράταση των εγγραφών μέχρι και τις 27 Νοεμβρίου. Κατ’ εξαίρεση, και λαμβάνοντας υπόψη ότι οι εγγραφές θα είναι δυνατές μέχρι τις 27 Νοεμβρίου, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ανεβάζουν τα αποτελέσματά τους στην εφαρμογή της διοργάνωσης, Athens Marathon and Half (2020 Virtual Athens Marathon) μέχρι και το βράδυ της Κυριακής 29 Νοεμβρίου, οπότε και θα ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Με την αφορμή αυτή, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους έχουν ήδη εγγραφεί στον Virtual Μαραθώνιο Αθήνας και έχουν τρέξει την απόσταση της επιλογής τους,ολοκληρώνοντας με τον τρόπο αυτό τη συμμετοχή τους σε ένα διαφορετικό, αλλά εξίσου σημαντικό γεγονός μέσα σε μια δύσκολη περίοδο για όλους μας.

Προχωρήστε με την εγγραφή σας ΕΔΩ

Τελευταία ευκαιρία για να αποκτήσετε το exclusive race kit του Virtual Μαραθωνίου! 

Το πακέτο συμμετοχής περιλαμβάνει τα παρακάτω:

Bib Number με το εικαστικό της διοργάνωσης που θα σας σταλεί ηλεκτρονικά μετά την υποβολή της εγγραφής σας και την καταβολή της συνδρομής συμμετοχής
Πιστοποιητικό Συμμετοχής που μπορείτε να κατεβάσετε (download) από την εφαρμογή ή την ιστοσελίδα μετά την ολοκλήρωση του αγώνα σας
Το Μετάλλιο του Virtual Μαραθωνίου Αθήνας 2020 σε ένα πρωτότυπο σχέδιο
Το Επίσημο Τ-shirt (adidas) του Virtual Μαραθωνίου Αθήνας 2020, που μαζί με το μετάλλιο θα σας αποσταλούν στην ταχυδρομική διεύθυνση που θα δηλώσετε κατά την εγγραφή σας μέσω της DHL

Η Μαρία Πολύζου ολοκλήρωσε τον αγώνα της και σε καλεί να βγείς έξω!“Μετά το Μαραθώνιο, ολοκλήρωσα και τα 10χλμ. Βγήκα να κάνω το καθήκον μου και να υποστηρίξω ό,τι αγαπώ!! Την διοργάνωση του Μαραθωνίου της Αθήνας, τους ανθρώπους που εργάζονται και όλα αυτά τα χρόνια πορευόμαστε μαζί! Μένουμε υγιείς! Μενουμε όλοι μαζί!

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ”, Μαρία Πολύζου

Οι δικές σας φωτογραφίες, οι δικές σας στιγμές από τον πρώτο Virtual Μαραθώνιο Αθήνας!

Και τη δεύτερη βδομάδα του Virtual Μαραθωνίου Αθήνας, δρομείς από κάθε πλευρά του πλανήτη βγήκαν στους δρόμους για να τρέξουν “μαζί”.

Μπορείτε να μοιραστείτε τις δικές σας καλύτερες στιγμές από τη συμμετοχή σας στον Virtual Μαραθώνιο Αθήνας στα social media σας χρησιμοποιώντας το hashtag #athensmarathonvirtual2020 και κάνοντας tag την επίσημη σελίδα μας (“Athens Marathon. The Authentic” στο Facebook & @athensauthenticmarathon στο Instagram).

Ο καιρός των Virtual Races! 

Εικονικοί αγώνες, με αυθεντικό τρέξιμο και πραγματική προσπάθεια!

Κανείς δεν περίμενε πριν από μερικά χρόνια ότι οι εικονικοί αγώνες που άρχιζαν να κάνουν δειλά δειλά την εμφάνισή τους θα αναλάμβαναν το βάρος της διατήρησης της αγωνιστικής δραστηριότητας όλου του κόσμου. Να, όμως, που η πανδημία ανάγκασε τους διοργανωτές όλου του κόσμου να προσαρμοστούν, βρίσκοντας εναλλακτικούς τρόπους για να κρατήσουν το ηθικό και των ενδιαφέρον των δρομέων οδηγώντας μας στον καιρό των Virtual Races. 
To Runner Magazine, το πρώτο ελληνικό περιοδικό για το τρέξιμο μας αναλύει τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση και τα θετικά και αρνητικά της συμμετοχής σε έναν Virtual αγώνα.

Διαβάστε όλο το άρθρο από το Runner Magazine εδώ

Μία ωραία πρωτοβουλία για τη μάχη με τον covid-19 από δύο δρομείς μας

Δύο δρομείς από τις Σέρρες, ο Γιώργος Θεοχάρης και ο Απόστολος Βαφειάδης, αποφάσισαν να συνδυάσουν τη συμμετοχή του στον Virtual Μαραθώνιο Αθήνας με μια δράση σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών. Συγκεκριμένα, την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 9:00πμ στον περιβάλλοντα χώρο του νοσοκομείου, σκοπεύουν να διανύσουν τα 42,195χλμ κάνοντας 44 στροφές μέσα στο νοσοκομείο (η κάθε στροφή είναι 960μ.).

“Ο λόγος της συμμετοχής μας είναι συμπαράσταση προς όλους τους γιατρούς και νοσηλευτές του κόσμου που δίνουν άνιση μάχη με τον ιό,αλλά και ένα μήνυμα ελπίδας σε όλους όσους νοσηλεύονται στις ΜΕΘ ή σε κάποια κλινική σε όλα τα νοσοκομεία του πλανήτη. Είναι μια μορφή στήριξης σε όλους αυτούς που δίνουν ο καθένας ξεχωριστά τον δικό του Μαραθώνιο με την ελπίδα να ζήσουμε σε έναν κόσμο πιο υγιή”, σημειώνει ο Γιώργος Θεοχάρης.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου Αθήνας σας υπενθυμίζει ό,τι το 2020 είναι το Διεθνές Έτος Νοσηλευτών/Νοσηλευτριών και Μαιών. Καταθέτουμε το σεβασμό μας και ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους αυτούς που με αυταπάρνηση δίνουν τη μάχη καθημερινά απέναντι σε μία πανδημία που τόσο έχει πλήξει την παγκόσμια κοινότητα.

Leave a Comment

Send this to a friend