Οι Bike fitters expertise του Triathlon.de έρχονται στην Ελλάδα!

24-29 Απριλίου 2023: Αθήνα στο p10_o.a.k.a (Κηφισίας 37, Μαρούσι 151 23
Parking Κολυμβητηρίου)

04-06 Μαίου 2023: Olympos Sports Expo & Show (Ολυμπιακή Ακτή Κατερίνης)

Κλείστε έγκαιρα την θέση σας ακολουθώντας τον σύνδεσμο

Τα αποτελέσματα από ένα ολοκληρωμένο Bike Fitting είναι άμεσα ορατά και έχουν να κάνουν με την αποτελεσματικότητα (βελτίωση) σε επιδόσεις και σε μία άνετη οδήγηση, χωρίς να ταλαιπωρούμε ή να επιβαρύνουμε μυικές ομάδες που χρειαζόμαστε στο τρέξιμο (τριάθλο). 

Η σωστή θέση οδήγησης είναι ο σημαντικότερος παράγοντας για βέλτιστη απόδοση και ανώδυνη οδήγηση στο ποδήλατο (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για κούρσα, Gravel, ή τριαθλητικό). Η προστιθέμενη αξία εκφράζεται άμεσα σε βελτιωμένη μετάδοση ισχύος, περισσότερη ταχύτητα, ή περισσότερη οδηγική άνεση. Οι ειδικοί μας, θα σας βοηθήσουν να απελευθερώσετε τις δυνατότητες σας στο ποδήλατο

Τα εργομετρικά μας είναι απαραίτητα για να μπορούμε να εξελίξουμε την προπόνηση μας και να σχεδιάσουμε το διατροφολογικό πλάνο και το πλάνο επίδοσης του αγώνα. 

Θα σας βοηθήσουμε να απελευθερώσετε τις δυνατότητες σας στο ποδήλατο. Λαμβάνονται υπόψη βιοκινητικοί παράγοντες όπως: (Μετάδοση ισχύος, Σταθερότητα, Αεροδυναμική) καθώς και ανατομικοί παράγοντες (Δομή φορτίου, Πρόληψη πόνου, Συμβουλή σέλας). Στόχος μας είναι να πετύχουμε μία εξατομικευμένη βέλτιστη θέση οδήγησης, προσαρμοσμένη στους στόχους και τις ανάγκες σας.

Οι Bike Fitters και εργομέτρες expertise του Triathlon.de, έρχονται σύντομα στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα σε Αθήνα και Κατερίνη! Προγραμματείστε έγκαιρα το ραντεβού σας, ακολουθώντας τον σύνδεσμο και επιλέξτε την πόλη που σας εξυπηρετεί!

Leave a Comment

Send this to a friend