fbpx

Θερινός Διάπλους Plus Βουλιαγμένης

Η ομάδα του Θερινού Διάπλου του Ν.Ο.Β. θέλοντας να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τον υπέροχο καιρό του Ιουνίου αλλά και την εξωστρεφή καλοκαιρινή διάθεση όλων, για πρώτη φορά συστήνει στο κοινό του αγαπημένου Διάπλου του Ν.Ο.Β., τον Θερινό Διάπλου Plus!

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης είναι ο πιο ιστορικός ναυτικός όμιλος στην Ελλάδα και σημείο αναφοράς της περιοχής, με παρουσία στις μεγαλύτερες εθνικές και διεθνείς αθλητικές οργανώσεις. Στα επτά αθλήματα του υγρού στοιχείου που καλλιεργεί όχι μόνο διαμορφώνει τους πρωταθλητές του αύριο αλλά τους δίνει και τα εφόδια να ξεχωρίσουν αξιοποιώντας το 100% των δυνατοτήτων τους. Έτσι, οι περισσότεροι αθλητές του Ν.Ο.Β. είναι μέλη των εθνικών ομάδων με συμμετοχές στις Ολυμπιάδες από το 1996 μέχρι και σήμερα, κάνοντάς μας όλους περήφανους.

Στο πλαίσιο αυτό, εδώ και σχεδόν 20 χρόνια έχει καθιερώσει τον Χειμερινό Κολυμβητικό Διάπλου της Βουλιαγμένης, ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά events στο ημερολόγιο των νοτίων προαστίων. Είναι ένα event κολύμβησης που ενώνει μεγάλα ονόματα αθλητών κολύμβησης που συμμετέχουν σε μεγάλες διοργανώσεις και έρχονται από όλο τον κόσμο, με τους ερασιτέχνες κολυμβητές, προωθώντας την κολύμβηση όλο το χρόνο και τον αθλητισμό ως τρόπο ζωής.

Τα τελευταία χρόνια η ομάδα του Ν.Ο.Β. αποφάσισε να φέρει τον διάπλου και το καλοκαίρι αλλά στην πιο “Beach Party” εκδοχή του! Στις 9 Ιουνίου διοργανώνει τον «Θερινό Διάπλου Plus». Πρόκειται για μία διοργάνωση εμπλουτισμένη τόσο με ποικίλα αθλητικά δρώμενα, όσο και με ακόμα πιο πλούσια έκθεση στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Β. που κορυφώνεται την Κυριακή 9 Ιουνίου με ένα Beach Party στο ειδυλλιακό τοπίο του όρμου της Βουλιαγμένης για όλους τους κολυμβητές και τους συνοδούς τους για να γιορτάσουμε τον αθλητισμό ως τρόπο ζωής αλλά και την έναρξη του καλοκαιριού!

Στο μοναδικό τοπίο του όρμου της Βουλιαγμένης θα στηθούν τρεις εναλλακτικές διαδρομές των 1.000, 2.500 και 5.000 μέτρων, όπου θα βρίσκεται η ομάδα έμπειρων ναυαγοσωστών της Lifeguard Hellas. Ο καλός καιρός δίνει τη δυνατότητα να ενταχθούν στον αγώνα και δύο ακόμα διαδρομές, 100 και 200 μέτρων, για παιδιά 8 – 13 ετών!

Κυκλικά και παράλληλα με τις κλασικές κολυμβητικές διαδρομές, θα δίνεται η δυνατότητα στους αθλητές να συμμετέχουν και σε groups spinning, yoga, & aqua aerobic υπό την καθοδήγηση των κορυφαίων instructors του ολοκληρωμένου προγράμματος εκγύμνασης των μελών του Ν.Ο.Β., my NOB fitness!

Η υπογραφή του εγγυάται την ποιότητα σε κάθε του διοργάνωση και στο πλαίσιο αυτό, έχει δίπλα του πλήθος φίλων και υποστηρικτών που θα κάνουν τον Θερινό Διάπλου ακόμα πιο ξεχωριστό!

Την δεύτερη Κυριακή του Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Β. θα είναι ενδεικτικά η εταιρία Coca Cola 3E, με τα εξαιρετικά προϊόντα της για τους αθλητές! Η Bill & John, κορυφαία ελληνική εταιρία στη διαχείριση ακινήτων, η Kyrpoglou Premium Textiles με μοναδικής ποιότητας δώρα, η Top Cycles με τα αθλητικά προϊόντα της, η Race for Autism Gr με το δυνατό της μήνυμα και υπέροχα δώρα, η Target Pharma με τα εξειδικευμένα προϊόντα της για τους αθλητές αλλά και το κίνημα Weswim! Δίπλα στους αθλητές θα είναι και η Physiodynamic παρέχοντας τις εξειδικευμένες υπηρεσίες της για σωματική αποκατάσταση και αποθεραπεία!

Ο Όμιλος Vlavianos Group θα στηρίξει τους αθλητές του Θερινού Διάπλου Plus προσφέροντας απολαυστικά γεύματα και δροσιστικά ροφήματα!

Xορηγός επικοινωνίας είναι το Sport24 και την ιατρική κάλυψη του αγώνα προσφέρει η Βιοϊατρική.

Όλα τα έσοδα του διάπλου της Βουλιαγμένης θα διατεθούν για την ενίσχυση των Αθλητικών Σχολών του μη κερδοσκοπικού ναυταθλητικού σωματείου του Ν.Ο.Β., στηρίζοντας τον κυριότερο στόχο του, την προαγωγή του αθλητισμού του υγρού στίβου στα παιδιά!

Μάθε περισσότερα και έλα στην παρέα μας κάνοντας εγγραφή σε αυτό το link !

Leave a Comment

Send this to a friend