fbpx

Η RECOM Technologies και ο Μιχάλης Ζάμπιδης ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα πιο βιώσιμο μέλλον

Η συνεργασία παρουσιάστηκε σε Συνέντευξη Τύπου στο Zambidis Fitness Club

Η RECOM Technologies και ο Μιχάλης Ζαμπίδης συνεργάζονται συνεισφέροντας σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον μέσω υπηρεσιών εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Μιχάλης Ζαμπίδης και η παγκόσμια εταιρεία ανανεώσιμων πηγών ενέργειας RECOM Technologies προχώρησαν σε μια σημαντική συνεργασία με στόχο την εξάλειψη του ενεργειακού κόστους σε επιχειρήσεις και κατοικίες. «Νίκη στο ρίνγκ, νίκη στην εξοικονόμηση ενέργειας!» είναι το κεντρικό μήνυμα της επικοινωνίας της RECOM, με στόχο τη μετάβαση στον Πράσινο Ενεργειακό Μετασχηματισμό, μειώνοντας το ενεργειακό μας αποτύπωμα.

Η REPOWER A.E., μέλος του ομίλου Recom Technologies, έρχεται σήμερα στην Ελλάδα να προσφέρει μια νέα, ολοκληρωμένη υπηρεσία, μέσω του Προγράμματος «Φωτοβολταϊκά στη στέγη». Συγκεκριμένα, αναλαμβάνει τη διαδικασία αδειοδότησης και επιδότησης φωτοβολταϊκών συστημάτων για ιδιώτες, επιχειρήσεις, αγρότες και ενεργειακές κοινότητες, που αναζητούν έναν τρόπο να εξασφαλίσουν την ενεργειακή τους αυτονομία, εξοικονομώντας ταυτόχρονα και κόστος.  

Με γνώμονα την πολυετή εμπειρία στην αγορά των φωτοβολταϊκών συστημάτων και την εξειδικευμένη γνώση της τεχνολογίας Αυτοπαραγωγής (Net Metering), η REPOWER έχει καταφέρει να αναπτύξει ένα μοναδικό υπολογιστικό λογισμικό, το REPOWER SOLAR CALC. Μέσω αυτού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν συμπληρώνοντας τα απαραίτητα πεδία, να έχουν άμεσα και δωρεάν μια προμελέτη της λύσης που ταιριάζει στο χώρο τους, καθώς και μια ολοκληρωμένη εκτίμηση κόστους. Αναφορικά με τις επιμέρους επιλογές, προσφέρεται εύκολα και γρήγορα η δυνατότητα απόκτησης αυτοπαραγωγής, μέσω Ενεργειακού Συμψηφισμό με ή χωρίς αποθήκευση ενέργειας. Έτσι, με βάση την κατανάλωση ρεύματος και το διαθέσιμο χώρο, επιλέγεται η λύση που ταιριάζει στις ανάγκες του ενδιαφερόμενου και μπορεί να του εξασφαλίσει ενεργειακή αυτονομία και ανεξαρτησία, μηδενίζοντας το κόστος.

Μιχάλης Ζαμπίδης (Iron Mike)

«Για να φτάσει κάποιος ψηλά, χρειάζεται τη μέγιστη ποιότητα κι απόδοση, η έτσι αναζητά εξειδικευμένη υποστήριξη, άψογο εξοπλισμό, ταχύτητα, αξιοπιστία και ασφάλεια. Γι’ αυτό και σε όλη μου την πορεία επιλέγω να συνεργάζομαι με αυτούς που θα μου δώσουν τη σιγουριά ότι θα φτάσω στο στόχο μου. Αυτούς που βρίσκονται σταθερά ψηλά, χάρη στην ποιότητα των υπηρεσιών, της εμπειρίας ή και των προϊόντων τους. Μέσω αυτής της συνεργασίας στοχεύουμε να εμπνεύσουμε και να δώσουμε ώθηση στους ανθρώπους να υιοθετήσουν πιο βιώσιμες πρακτικές για το περιβάλλον», λέει ο 18 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Μιχάλης Ζαμπίδης. 

Από την πλευρά της RECOM Technologies, ο κος Hamlet Tunyan, CEO δηλώνει: “Η συνεργασία με τον Μιχάλη Ζαμπίδη αντιπροσωπεύει τη σύσταση δυνάμεων για την προώθηση του πράσινου ενεργειακού μετασχηματισμού. Μέσω ολοκληρωμένων λύσεων φωτοβολταϊκών συστημάτων, στοχεύουμε στη δημιουργία ενός βιώσιμου μέλλοντος για όλους, εξαλείφοντας το ενεργειακό κόστος και προωθώντας την υιοθέτηση πράσινων πρακτικών.

Hamlet Tunyan – CEO Recom Technologies – Μιχάλης Ζαμπίδης (Iron Mike)

Χρήσιμες πληροφορίες για το πρόγραμμα

Για την έναρξη των εργασιών του προγράμματος ενεργειακής αναβάθμισης «Φωτοβολταϊκά στη στέγη», που προβλέπει την τοποθέτηση του φωτοβολταϊκού σταθμού, απαιτείται άδεια εγκατάστασης από τον ΔΕΔΔΗΕ.

Η ομάδα της REPOWER, αναλαμβάνει για λογαριασμό του ενδιαφερόμενου να προετοιμάσει τα απαιτούμενα σχέδια, καθώς και την επεξεργασία των απαραίτητων δικαιολογητικών, συντάσσοντας τον σχετικό φάκελο και υποβάλλοντας τον στην πλατφόρμα του Διαχειριστή που χορηγεί την άδεια εγκατάστασης. 

Μετά την έγκριση της υποβληθείσας μελέτης και ο εφόσον ο ΔΕΔΔΗΕ αποδεχτεί την αίτηση του υπογράφοντας και τη σχετική σύμβαση σύνδεσης, η REPOWER ξεκινάει σταδιακά την υλοποίηση του έργου, με τη σύνδεσή του στο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ.

Με την ολοκλήρωση της εγκατάστασης και σύνδεσης στο δίκτυο, η REPOWER πραγματοποιεί  την τελική επιθεώρηση, διασφαλίζοντας τη βέλτιστη λειτουργία του συστήματος, ενώ εξαρχής αναλαμβάνει και την πλήρη υποστήριξη του πελάτη, για όλη τη διάρκεια της σύμβασης με τον ΔΕΔΔΗΕ (25 χρόνια).

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε το site: www.re-power.com ή να επικοινωνήσετε στο (+30) 210 700 1640.

Σχετικά με εμάς

Η REPOWER είναι εταιρεία του ομίλου RECOM TECHNOLOGIES, μίας διεθνούς εταιρείας Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, με αξιοσημείωτη παρουσία στην παγκόσμια βιομηχανία Ηλιακής Ενέργειας με εγκαταστάσεις σε Γαλλία, Ιταλία και Ασία. Η RECOM TECHNOLOGIES σχεδιάζει, παράγει, εγκαθιστά και συντηρεί Φωτοβολταϊκά Συστήματα για Πάρκα, Εταιρείες και Σπίτια όλων των μεγεθών σε πάνω από 100 χώρες του κόσμου. Είναι ο μοναδικός κατασκευαστής φωτοβολταϊκών μονάδων Bloomberg Tier 1 στην Ευρώπη με ετήσια παραγωγική ικανότητα πάνω από 3,2GW.Η REPOWER διαθέτει Φωτοβολταϊκά Πάνελ, Inverters και Μπαταρίες Αποθήκευσης Ενέργειας. Επιπλέον, προσφέρει στους πελάτες της δωρεάν την cloud πλατφόρμα της RECOM για 24ώρη, ανεμπόδιστη παρακολούθηση του φωτοβολταϊκού τους συστήματος, καθώς και σύστημα Smart Metering, με δυνατότητα ελέγχου και διαχείρισης σε πραγματικό χρόνο, της ενέργειας που παράγεται και καταναλώνεται. Όλα τα προϊόντα της REPOWER και της RECOM TECHNOLOGIES, είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν την μέγιστη απόδοση και να χαρίζουν ένα υψηλής αισθητικής αποτέλεσμα

Γιώργος Ζορίδης – Electrical Engineer, Γεωργάκη Βασιλική – Marketing Communications Executive, Λυμπάρης Κεβορκιάν – Γενικός Διευθυντής Recom Repower, Hamlet Tunyan – CEO Recom Technologies, Μιχάλης Ζαμπίδης (Iron Mike), Vartan Oskanian – Advisor to the CEO Recom Technologies, Armen Pakhanian – Site Engineer, Vardan Tunian – Head of Development, Δημοσθένης Κιρύκος – Electrical Engineer, Γεωργία Σταυροπούλου – Marketing & Communications Director, Γιάννης Πλατυκοστόπουλος – CFO 

Leave a Comment

Send this to a friend