fbpx

Αντίστροφη μέτρηση για το TRIMORE M.T. Rethymno | ISOMAN στις 25-27 Σεπτεμβρίου

Ο Δήμος Ρεθύμνης, η Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης και η TRIMORE – XTERRA Greece – ISOMAN Hellas, συνδιοργανώνουν και ετοιμάζουν το 2ο TRIMORE M.T. Rethymno | ISOMAN, που θα πραγματοποιηθεί με προτεραιότητα την ασφάλεια αθλητών, παραβρισκόμενων, εθελοντών και διοργανωτών, βάσει ενός υγειονομικού πλαισίου (https://trimore.gr/el/ygeionomiko-plaisio) που καταρτήθηκε από την diaplous s.s.d.a. Ltd (εταιρεία στην οποία ανήκει η TRIMORE Sport Events και εξειδικεύεται στα συστήματα ποιότητος, υγείας, ασφάλειας, κλπ.) και επικαιροποιείται συνέχεια, βάσει των ιδιαίτερων περιστάσεων της εποχής και των υποδείξεων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, της Υγειονομικής Επιτροπής του Υπουργείου και της Πολιτικής Προστασίας. 

Έχοντας ήδη συναρπάσει το 2019, τόσο τον Κρητικό αθλητικό κόσμο, όσο και τους λάτρεις του Τριάθλου, της Κολύμβησης Ανοικτής Θαλάσσης και του τρεξίματος πόλης της υπόλοιπης Ελλάδος, με υπευθυνότητα, επιμονή, σύνεση, πάθος και αφοσίωση, η TRIMORE υπόσχεται να ξεπεράσει τις προσδοκίες αθλητών όλων των επιπέδων και ηλικιών, μέσα από ένα τριήμερο γεμάτο αθλητικές συγκινήσεις, ψυχαγωγία και πολιτιστικές δράσεις, γι’ αυτούς, τις οικογένειες και τις παρέες τους, πάντα υπό το πρίσμα της υπευθυνότητας που απαιτείται. 


Η πόλη του Ρεθύμνου με τις εκπληκτικές και ξεχωριστές ομορφιές της, οι πρόθυμοι επαγγελματίες και οι φιλόξενοι κάτοικοι με την θαυμαστή κρητική κουλτούρα, αναλαμβάνουν το ρόλο του οικοδεσπότη σε μια επιμελή και συντονισμένη προσπάθεια ο αθλητισμός να παραμείνει στο επίκεντρο, η άμιλλα και ο ευγενής ανταγωνισμός να βρουν τρόπο να υπάρχουν και οι άνθρωποι παρόλη την κατάσταση να βρίσκουν τρόπους να ξεδίνουν, να ξεπερνούν τον εαυτό τους και να γεμίζουν δημιουργικά το χρόνο και τις προσδοκίες τους.

Βλέποντας κανείς τους σφραγισμένους δρόμους της πρώτης διοργάνωσης και την υπέροχη – απολαυστική παραλιακή αθλητική περιήγηση στο σύνολο του τριαθλητικού, κολυμβητικού και δρομικού τερέν, δεν μπορεί παρά να επιθυμήσει να γίνει και να ζήσει περισσότερα, όπως το μότο της TRIMORE – XTERRA Greeceπροτρέπει: “Being More – Live More”.

Για μια ακόμη φορά, τον πρώτο λόγο θα έχει το Τρίαθλο καθώς και το ISOMAN, το ιδιαίτερο εκείνο Τρίαθλο, που παρουσίασε για πρώτη φορά το 2019 στην Ελλάδα (Καστοριά και Ρέθυμνο σε sprint απόσταση) η TRIMORE, δίνοντας νέα πνοή στο σπορ του Τριάθλου και προσελκύοντας ακόμη περισσότερους κολυμβητές, να μπουν στις αγωνίες των τριών σπορ. Αυτή τη φορά, Quarter απόσταση θα πραγματοποιηθεί σε παράλληλη διεξαγωγή με Ολυμπιακό και μισό Ολυμπιακό Τρίαθλο, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο τον πήχη της δυσκολίας και προκαλώντας έντονα κάθε επίδοξο διεκδικητή του τίτλου: FINISHER.

Παιδικό ISOMANΚολύμβηση Ανοικτής Θαλάσσης (O.W.S.) 0,5k | 2,5k και 5kτρέξιμο πόλης 5 & 10k, παιδική Ποδηλατική Βραδυπορία και Lazer Run θα συνθέσουν τον καμβά του αθλητικού περιεχομένου, ενώ πλήθος άλλων ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων, yogaποδηλατικές δεξιοτεχνίεςπάλη, κλπ., θα μετατρέψουν την εκδήλωση σε πανδαισία δραστηριοτήτων και συναισθημάτων, καθώς και την πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη, η οποία θα αποτελέσει για μια ακόμη φορά το επίκεντρο της διοργάνωσης και το Αθλητικό χωριό, σε χώρο ευγενούς άμιλλας και αθλητικού ιδεώδους. Η φετινή χρονιά επιβάλει μη συνωστισμό και συνεπώς στοίχημα της TRIMORE αποτελεί η αυστηρή τήρηση των μέτρων, παραλλήλως της πραγματοποίησης ενός ξεχωριστού event.

Ο Race Director της TRIMORE – XTERRA Greece – ISOMAN HellasΚωνσταντίνος Μητρόπαπας, αναφέρει χαρακτηριστικά: “Η εποχή είναι δύσκολη, δεν προτιθέμεθα όμως να εγκαταλείψουμε την επιθυμία να ζήσουμε, να προσπαθήσουμε, να δημιουργήσουμε! Στην ποιότητα και την ασφάλεια που πάντα αποτελούν την ιδιαίτερη πρόκληση για μας, προστέθηκε η παράμετρος της πανδημίας και της τήρησης ιδιαίτερα αυστηρών μέτρων. Είμαστε όμως αθλητές και γνωρίζουμε καλά από προσπάθεια, επιμονή, υπευθυνότητα και πειθαρχεία. Θα βάλουμε τα δυνατά μας -ο καθένας από το δικό του ρόλο- και θα δημιουργήσουμε κάτι για το οποίο όλοι θα είμαστε περήφανοι! Δεν εγκαταλείψαμε. Προσπαθήσαμε και τα καταφέραμε! Είναι σημαντικό να αντιληφθούμε ότι το υγειονομικό πλαίσιο που σχεδιάσαμε, προτείναμε και κατόπιν έγκρισης υιοθετούμε ως διοργανωτές, είναι πλέον οι κανόνες του παιχνιδιού και ως αθλητές, μόνο με τέτοιους ξέρουμε να λειτουργούμε. Θα το πετύχουμε, όπως τόσα άλλα έχουμε πετύχει μαζί και θα δείξουμε το δρόμο ακόμη και σ’ αυτή τη δύσκολη κατάσταση. Ευχαριστούμε προκαταβολικά όλους εκείνους που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους και τους αρωγούς – χορηγούς – υποστηρικτές μας, που τολμούν μαζί μας. Ευχαριστούμε το Δήμο, το Δήμαρχο και τους Δημότες, την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης, τις αρχές, τους εθελοντές και κάθε οντότητα που στέκεται δίπλα μας και οραματίζεται μαζί μας. Ευχαριστώ, επίσης, προσωπικά τον Γιώργο Μαυρωτά (Γεν. Γραμματέα Αθλητισμού) και τον Δημήτρη Λαχνιδάκη (Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Δήμου Ρεθύμνης)”.

Οι εγγραφές για το 2ο TRIMORE M.T. Rethymno | ISOMAN είναι ανοικτές και καθώς η εμπορική πολιτική μας έχει αλλάξει, δίνει στους αθλητές τη δυνατότητα να διασφαλίσουν το οικονομικότερο κόστος συμμετοχής. Δηλώστε συμμετοχή τώρα στο: https://trimore.gr/el/events/isoman-trimore-m-t-rethymno/dilosi-symmetoxis-rethymno και ζήστε την απόλυτη αθλητική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους!

Δείτε στιγμιότυπα από το περυσινό 1ο TRIMORE M.T. Rethymno – ISOMAN:  

#TRIMOREMultisportsTOUR
#TRIMOREMultisportsTOURRethymno
#Triathlon #ISOMAN #OpenWaterSwimming #OWS #CityRunning
#kidsISOMAN #KidsOWS #KidsTriathlon

#Rethymno
#BeingMore #LiveMore

Website: www.trimore.gr
Facebook: www.facebook.com/trimoresportevents
  
Instagram: @trimoresportevents

Leave a Comment

Send this to a friend